Cytavision – Στοχεύει να γίνει ο πιο ισχυρός παίκτης

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Μιχάλη Παπαγεωργίου φιλοξενείται στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας SPORTDAYκαι αφορά το τηλεοπτικό πακέτο της 3ετίας 2016-2019.

Ως γνωστόν, για την πιο πάνω περίοδο, 4 μεγάλες ομάδες βρήκαν τηλεοπτική στέγη σε Cytavision (Ανόρθωση-Αποελ) και Primetel (Oμόνοια-Απόλλων) ενώ σύμφωνα με τα όσα παρέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ οι υπόλοιπες 8 ομάδες συμφώνησαν με την υπό εκκόλαψη ΚΟPtv, πλατφόρμα που αποτελεί τον διακαή πόθο του.

Καλύτερη πρόταση
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της sportdayη πρόταση της Cytavisionπρος τις 8 ομάδες είναι καλύτερη από αυτή της ΚΟΠ κατά €1.5 εκατομμύριο συνολικά – ποσό που θα μοιραστεί αναλόγως – μιας και το προσφερόμενο πακέτο της ομοσπονδίας αγγίζει τα €6.5

Ο κόσμος το χει τούμπανο…
Το αξιοσημείωτο που βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ είναι το γεγονός ότι η πιο πάνω πρόθεση της Cytavisionείναι εις γνώση των ανθρώπων της ομοσπονδίας, αλλά και των προέδρων των σωματείων και όλοι πλέον περιμένουν την εκδήλωση του ενδιαφέροντος της συνδρομητικής εταιρίας μέσα από πρόταση που θα καταθέσει ενώπιών τους για να την μελετήσουν.

tileoptika - kostakis

Με δυο χείλι καμένα ο πρόεδρος…
Έτσι φαίνεται να μένει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης μιας και το μεγαλεπήβολο σχέδιο του για την κεντρική διάθεση του τηλεοπτικού προϊόντος από την οικία ομοσπονδία δεν φαίνεται να έχει πιθανότητες να υλοποιηθεί. Ταφόπλακα θα λέγαμε αποτελεί η απόφαση της Ανόρθωσης στο παρά τσακ να συνάψει συμφωνία με την Cytavision, απόφαση που κρίνεται ορθότατη μιας και απέφερε περισσότερα χρήματα στην ομάδα από την μια και από την άλλη αξιόπιστο και ικανοποιητικό προϊόν στο τηλεοπτικό κοινό.

Παράπονα για Primetel
Ενισχυτικό της πιο πάνω άποψης ότι η «Μεγάλη Κυρία» σύναψε συνεργασία με την καλύτερη εταιρία είναι τα παράπονα που λάβαμε από οπαδούς της ομάδας μας οι οποίοι για διάφορους λόγους είναι συνδεδεμένοι με την Primetel. Η πιο πάνω εταιρία προχώρησε αυτοβούλως στην αύξηση της συνδρομής κατά €6 ευρώ χωρίς καμία ειδοποίηση. Κάποιοι εξ αυτών εξ΄οσων έχουμε πληροφορηθεί κατήγγειλαν το γεγονός στην υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή.

Όπως και να χει το τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα της 3ετίας 2016-2019 θα διαφανεί στο άμεσο μέλλον μιας και η Cytavisionέβαλε ως στόχο να γίνει ο πιο ισχυρός παίκτης στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ