Πάους: «Κάναμε αρκετά λάθη»

Στις δηλώσεις του ο Αντρέ Πάους – προς πίστη του – δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες ή να αποπροσανατολίσει για την κατά ομολογουμένως προβληματική εμφάνιση της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα αλλά σκιαγράφησε την εικόνα όπως ο φίλαθλος την είδε. Μια Ανόρθωση ασύνδετη επιθετικά, με πολλά λάθη κατά την διάρκεια του αγώνα που επέφεραν την ήττα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Πάους

«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή, έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Ξέραμε ότι έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα καλοί στην άμυνα, ειδικά στις σέντρες στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο, δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν ασύνδετοι σε κάποιες περιπτώσεις και όταν προσπαθούσαμε να φτιάξουμε το παιχνίδι μας ήμασταν επιπόλαιοι στις πάσες και δεν καταφέραμε να βγούμε μπροστά σωστά. Κάναμε αρκετά λάθη.

Κάθε φορά διαλέγω τους καλύτερους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου για να κερδίσω το παιχνίδι. Όσον για την απόφαση της Ομοσπονδίας, είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες και θα χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παίκτες που έχουμε κάθε φορά στη διάθεσή μας. Κάθε προπονητής αυτό προσπαθεί να κάνει.

Για την Τετάρτη έχουμε πέντε παίκτες που δεν δικαιούνται να παίξουν. Αλλά έχουμε άλλους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ