Ανεβαίνει ο El Mago

Την πρώτη του ουσιαστικά συμμετοχή κατέγραψε ο Γκονζάλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με την Αγία Νάπα. Ο El Mago, μπορεί πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής τόσο με την Α.Ε.Κ όσο και με τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν ήταν ικανοποιητικά για να εξαχθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

Στο πρόσφατο παιχνίδι, αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο, σε ένα κάπως ελεύθερο ρόλο καθώς συχνά – πυκνά συνέκλινε προς τον άξονα. Στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε, από τις κινήσεις του έδειξε διάθεση να αγωνιστεί και να προσφέρει. Προς Θεού, σε καμία περίπτωση δεν λέμε πως έγινε Κάλβο και «βγάζει» μάτια, όμως από τις κινήσεις και τα αγγίγματα του με την μπάλα, έβλεπες την ποιότητα που τον διακατέχει ως ποδοσφαιριστή. Πλέον είναι στα χέρια των Ολλανδών να καταφέρουν να τον αναγεννήσουν και να τον παρουσιάσουν ως νέο Τόνι Κάλβο!

Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο ίδιος σε πρόσφατες τοποθετήσεις του δήλωσε πως είναι πανέτοιμος. Όμως η είσοδος του Γκαρσία στην ομάδα πρέπει να είναι σταδιακή, γιατί ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχασε όλη την προετοιμασία και θα χρειαστεί τον χρόνο του για να αποδώσει στα στάνταρ που αναμένουν οι δύο Ολλανδοί και να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της υπόλοιπης ομάδας. Αναμφίβολα ένας καλός Γκονζάλο Γκαρσία ανεβάζει την Ανόρθωση επίπεδο και την φέρει πολύ πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ