Με αυτούς θα παραταχτεί

Προβλημάτισε η τελευταία εμφάνιση της «Κυρίας». Προβλημάτισε εμάς, τον κόσμο αλλά και την τεχνική ηγεσία. Το κακό θα ήταν να έβγαινε η εικόνας προς τα έξω ότι μια ήττα από τον Ερμή… ή οιονδήποτε Ερμή, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τότε θα μιλούσαμε για πραγματική αλλοίωση του χαρακτήρα της Ανόρθωσης.

Όπως και να εχει ο αγώνας με τον Ερμή αποτελεί παρελθόν και τώρα- σε λίγες μόνο ώρες – η «Μεγάλη Κυρία» αγωνίζεται στο ΓΣΠ αυτή τη φορά κόντρα στο Αποελ. Πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει καμία διότι η φετινή ομάδα, με την νεανικότητα, το πάθος, την ποιότητα της μπορεί και είναι ικανή για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη για την πιθανή εντεκάδα μπορεί να γίνει ελέω και των 6 παρακαλώ σημαντικών απωλειών μιας και ως είναι γνωστό θα απουσιάσουν οι Καμίνσκι, Χόλκερσον, Δημητρίου, Οικονόμου, Εντέ και Σαμπάλα.

vega vsapoel

Κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί ο Βέγκα ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τις 05-02 στην ήττα με 1-2 από το Αποελ που του επέφερε και τον σοβαρό τραυματισμό του στο ζυγωματικό.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σερράν Πόλο με τον Μάκο. Στο δεξί άκρο επανέρχεται μετά από την ίωση που τον ταλαιπώρησε ο Μάρκο Άντιτς και στα αριστερά θα βρίσκεται εκ νέου ο Ράζακ Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου ενδεχομένως θα βρίσκονται εκ νέου οι Μαϊσουράντζε και Λαΐφης με πιο προωθημένο τον Αμπουρχάνια.

Ίδια σχεδόν παραμένει και η επιθετική γραμμή της ομάδας μας με την διαφοροποίηση που θέλει τον Μακρή να αντικαθιστά τον Εντέ, τον Κάλβο στο άλλο φτερό μιας και ο Γιακοβένγκο «παίζει μόνος» για αυτό τον αγώνα.

Η Ανόρθωση στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από απουσίες, από αντίπαλο, από έδρα κοκ. Αν παρουσιαστούν όπως τις δυο πρώτες αγωνιστικές, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ