15 μέρες μετά

Στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου απέναντι στην Ομόνοια, η Ανόρθωση παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά. Και τα τρία γκολ της Ομόνοιας, προήλθαν μετά από λάθη της αμυντικής γραμμής και του τερματοφύλακα. Ελαφρυντικά υπήρχαν πολλά, καθώς η αμυντική γραμμή αντί να χτιστεί πρώτη όπως ήταν ο αρχικός στόχος, χτίστηκε τελευταία λόγω της αναμονής στο θέμα Τονούτσι.

Στην αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ, δεκαπέντε μέρες μετά την τραγική εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι, ο κ. Πάους καλείται να βρει τις λύσεις για να παρουσιάσει μια ομάδα, με αμυντική γραμμή πιο συμπαγή από ότι στην αναμέτρηση με την Ομόνοια.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί και συνεχιστούν τα ίδια τραγικά λάθη, τότε πέρα κάθε αμφιβολίας ότι καλό θα χτίζεται στο δημιουργικό κομμάτι θα το καταστρέφει η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Το θετικό και το ευοίωνο είναι πως στην ομάδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι διαφοροποιήθηκαν κάποια δεδομένο. Ο Καμίνσκι έχει δικαίωμα συμμετοχής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Βαλβέρδ για την ώρα δεν δείχνει ικανός να αλλάξει την εικόνα του και για αυτό το λόγο θα μείνει εκτός ενδεκάδας και ενδεχομένως εκτός αποστολής. Επιπρόσθετα ο Χόλγκερσον είναι 15 μέρες στην ομάδα και όπως είναι λογικό θα άρχισε να αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να δένει με τον Σεράν Πόλο. Επίσης κοντά στην επιστροφή βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μάκος, του οποίου η παρουσία αναμένεται να δώσει λύσεις και τρεξίματα στην αμυντική γραμμή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ