Της μεταγραφής το κάγκελο

Κυριάρχησε η λογική σε αυτή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μιας και δεν έγιναν οι αλόγιστες μεταγραφές τόσο σε αριθμό όσο και στα ποσά αμοιβής των ποδοσφαιριστών.

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015 βρίσκει την «Κυρία» να ολοκληρώνει τον προγραμματισμό της και στον μέγιστο αριθμό να είναι 11 ποδοσφαιριστές. Στον μέγιστο αριθμό, διότι απομένουν ακόμη δυο πινελιές για να συμπληρωθεί το ρόστερ ενώ κυριαρχεί το λογικό ύψος των συμβολαίων με τα πλείστα να είναι πιο κάτω από τις 100.000 εν αντιθέσει με τα όσα προσφέρονταν τα προηγούμενα έτη όπου το πιο πάνω ποσό ήταν αφετηρία των συζητήσεων.

(Οι μεταγραφές αφορούν μόνο αυτές του καλοκαιριού)

savio

Ποδοσφαιρική περίοδος 2008-2009, μεταγραφές (12)
Με προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια ήρθαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» 12 ποδοσφαιριστές. Οτσόκολιτς, Γεωργίου, θεοδότου, Δέλλας, Λεϊβακαμπέσσι, Ντομπρασίνοβιτς, Τικίνιο, Σκοπελίτης, Μπαρτόν, Βοσκαρίδης, Χαουάρ και Σάβιο.

Ποδοσφαιρική περίοδος 2009-2010, μεταγραφές (12)
Μετά τα γνωστά γεγονότα του 2008, αλλαγή σκυτάλης είχαμε και στην τεχνική ηγεσία. Με τον Έρνστ Μίντεντορπ στο πάγκο, ήρθαν άλλοι 12 ποδοσφαιριστές. Νεμάνια Σούπιτς, Τζανίσιο, Βαλεντίνος Σιέλης, Στυλιανού, Κρίστιαν Άλντερ, Ράμος, Μαραγκός, Ρικάρντο Φερναντές, Αγκάλι, Μπάκλεϊ, Καφού και Οκκάς.

LABORDE LIZIO

Ποδοσφαιρική περίοδος 2010-2011, μεταγραφές (11)
Κόζατσικ, Αρκουέγιο, Μπράτσι, Φροντίνι, Γκαρσία, Κότο Πάγιες, Κυπριανού, Κονσίστρε, Λαβόρδε, Μεδίνα και Λίζιο αποτέλεσαν τους 11 εκλεκτούς του Αργεντινού Όγιος.

Ποδοσφαιρική περίοδος 2011-2012, μεταγραφές (11)
Από τη Λατινική αγορά στην Βαλκανική, μα οι μεταγραφές ισάριθμες. Ακόμη μια 11αδα ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο ρόστερ της Ανόρθωσης με τον Στάνιμιρ Στόιλοφ να αποδεικνύεται ως ο πλέον «αλμυρός» προπονητής της Ανόρθωσης. Βουτσίσεβτς, Τομασιτς, Ιβάνκοφ, Εμίλ Ανγκέλοφ, Σταχόβιακ, Άντιτς, Θεοδώρου, Ρονκάτο, Ρέζεκ, Μαρκίνιος και Μιχάλης Κωνσταντίνου συμπλήρωσαν το πάζλ.

barak

Ποδοσφαιρική περίοδος 2012-2013, μεταγραφές (16)
Στο πηδάλιο της τεχνική ηγεσίας βρίσκεται ο ισραηλινός Ρόνι Λέβι. 16 μεταγραφές – όλοι πρωτοκλασάτοι – αλλά η Ανόρθωση χάνει το τίτλο. Μπλάζιτς, Βαλβέρδ, Μάστρου, Ζόρζε, Αλμέιδα, Ίλλιτς, Οικονόμου, Μποαβεντούρα, αλέξα, Γιώργος Σιέλης, Σπαντάτσιο, Σκοπελίτης, Οχαγιόν, κάλβο, Ζούλα και Μπάρακ Ιντζχάκι.

Ποδοσφαιρική περίοδος 2013-2014, μεταγραφές (14)
Με τον Κασσιανό στον πάγκο, κτίστηκε η χειρότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της Ανόρθωσης. 14 ποδοσφαιριστές ήρθαν στο Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, Λινάρδος, Μακρής, Μαρσίνιο, Βέγκα, Παβίσεβιτς, Δημητρίου, Μαραγκός, Γκρικαλασβίλλι, Μάκος, Κολαούτι, Σιουσάν, Γκαρσία και Μακρής.

Ποδοσφαιρική περίοδος 2014-2015, μεταγραφές (11)
Αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Όπως προαναφέραμε γίνονται μετρημένες κινήσεις και αυστηρά εντός οικονομικού πλάνου. Το «μεγάλο κέρδος» είναι οι κινήσεις αυτές να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Τότε θα μιλάμε για πραγματική επιτυχία. Αν αυτό δεν γίνει τότε δεν αποκλείει κανένας την πιθανότητα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο να δούμε τις γνωστές ριζικές αλλαγές κάτι που έχει στοιχίσει στο παρελθόν πολλά εκατομμύρια στην «Μεγάλη Κυρία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ