Πάους: «Πρέπει να κάνουμε υπομονή»

Συνέντευξη παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας Αντρέ Πάους, στην αθλητική ιστοσελίδα Shootandgoal, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τι είπε για Άντιτς ,Τονούτσι και ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Κύριε Πάους, πάτε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σας. Είστε ικανοποιημένος μέχρι τώρα από τη δουλειά που γίνεται;

«Ναι, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία μας στις Πλάτρες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να έχουν κίνητρα και δούλεψαν σκληρά. Παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς, είμαι ικανοποιημένος».

Είδαμε πολλούς νέους παίκτες στην Ανόρθωση. Έχετε μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα. Παίρνετε αυτά που θέλετε από τους ποδοσφαιριστές;
«Πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε τα θεμέλια και ίσως αυτή την βδομάδα κάποιοι νέοι παίκτες να έρθουν μέσα και να αρχίσουν να δουλεύουν και αυτοί».

Περιμένετε ακόμη αρκετούς παίκτες στην ομάδα. Τι γίνεται με τους Γκαρσία και Εντέ;
«Δουλεύουμε σε αυτό. Κάποιες φορές πρέπει να είσαι υπομονετικός, επειδή θέλουμε καλούς παίκτες. Αν βιαστείς πιθανόν να μην πάρεις καλούς παίκτες. Πρέπει να έχουν κίνητρα, να είναι καλοί χαρακτήρες. Το πάμε σιγά-σιγά και οι παίκτες ίσως έρθουν αυτή ή την επόμενη βδομάδα. Θα δούμε, αλλά δουλεύουμε σε αυτό».

Ο Μάρκο Άντιτς είναι οριστικά εκτός ομάδας;
«Δεν ξέρω οριστικά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι μαζί μας στην Ολλανδία».

Χρειάζεστε ακόμη ένα επιθετικό, ένα κεντρικό αμυντικό πλην του Τονούτσι.
«Στην άμυνα στα σίγουρα. Για τις άλλες θέσεις το συζητάμε. Θα δούμε τις επόμενες βδομάδες».

Με τον Τονούτσι τι γίνεται;
«Είναι μαζί μας στην Ολλανδία. Ο Ντένις είναι καλός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να τον φέρουμε στην ομάδα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ