Μεγάλο ρίσκο

Μεγάλο ρίσκο πήρε ο Τετ Φαν Λιούεν όσο αφορά την αναμονή που επέδειξε σχετικά με τις τρεις πολυσυζητημένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επιθυμούσε την απόκτησή τους.

Στο θέμα του Τσινεντού Εντέ ο Λίουεν έπεσε έξω μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να απεμπλακεί ακόμη από την συμβατική του υποχρέωση με την Μάϊντς . Από την άλλη όμως, ο Ολλανδός Τεχνικός Διευθυντής πιστώνεται για το γεγονός ότι δεν «πλήρωσε» για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή το ποσό των €500000 περίπου που αξίωνε η Γερμανική ομάδα προκειμένου να ικανοποιήσει το αίσθημα των οπαδών της Ανόρθωσης που αδημονούν για μεταγραφές.

Παρόμοια περίπτωση φαίνεται να είναι και του Γκονζάλο Γκαρσία. Αν υποθέσουμε ότι η ομάδα από την γειτονική χώρα έχει επικεντρωμένη την προσοχή της στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τα playoffτου Γιουρόπα Λιγκ σε συνάρτηση των φημών για αποδέσμευση του Τεχνικού της Διευθυντή Ζόρντι Κρόϊφ τότε ο Ουρουγανός πολύ δύσκολα προλαβαίνει να πάρει την ελευθέρα του και να επιστρέψει στην Ανόρθωση.

tonoutsi

Τα δεδομένα με τον Ντένις Τονούτσι είναι – ευτυχώς – διαφορετικά. Ο Ιταλός έχει μια πολύ καλή πρόταση από την Ανόρθωση την ώρα που οι πιθανότητες του για να επιτύχει αυτό που ήθελε ολοένα και λιγοστεύουν. Τα πλείστα πρωταθλήματα αρχίζουν οσονούπω, οι ομάδες συμπλήρωσαν το ρόστερ τους και ως εκ τούτου αφού βρήκε ένα καλό συμβόλαιο και κλίμα στην «Κυρία» με την οποία πραγματοποίησε σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία, ενδεχομένως να συναινέσει και να πει το ναι. Μάλιστα οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι σε περίπτωση συμφωνίας αυτό θα είναι και το ψηλότερο συμβόλαιο της περιόδου.

Όπως και να χει τα περιθώρια στένεψαν αρκετά. Περισσότερη αργοπορία δεν επιτρέπεται και ως εκ τούτου ενδέχεται ότι αρχές της βδομάδας και εν τη επιστροφή της στις Πλάτρες για συνέχιση της προετοιμασίας να εμπλουτιστεί το ρόστερ με 3 μεταγραφές. Αυτές του κεντρικού αμυντικού, του επιτελικού μέσου και του ακραίου αριστερού επιθετικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ