Κοινή ανακοίνωση προέδρων Ανόρθωσης και ΑΕΚ

Με αφορμή το Σαββατιάτικο φιλικό εις μνήμην του Τάσου Μητσόπουλου, οι προέδροι Ανόρθωσης και ΑΕΚ έχουν εκδώσει κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν τους φίλους των δύο ομάδων να δώσουν το παρόν τους, αλλά και να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι πρόεδροι των Συλλόγων Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας και Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλούν τον κόσμο των δύο ομάδων όπως παρευρεθεί στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος, το Σάββατο 16 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα.

Ο αγώνας, θα είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Ο Τάσος Μητσόπουλος, ήταν ένας πράος άνθρωπος ήθους, ένας πολιτικός σύνεσης και εντιμότητας. Εργάστηκε άοκνα απ’ όπου κι αν κλήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Κύπρου και την προκοπή του λαού μας. Μέσα απ’ αυτό το θλιβερό γεγονός, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αθλητοπρέπειας και συνεργασίας, στα πρότυπα ακριβώς της ζωής του Τάσου Μητσόπουλου. Καλούμε τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνουν οι διοικήσεις και να προσέλθουν στο γήπεδο με τις οικογένειές τους, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ζητούμε αυτό να γίνει μέσα σε αθλητοπρεπή και κόσμια πλαίσια, όχι μόνο κατά το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά σε κάθε αναμέτρηση από δω και μπρος.

Θέλουμε τα παιχνίδια να είναι μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς, το γήπεδο να είναι χώρος συνάθροισης και ψυχαγωγίας, το Σαββατοκύριακο να είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και το ποδόσφαιρο. Ο αγώνας της 16ης Αυγούστου είναι η αφετηρία. Επιθυμούμε η συγκεκριμένη αναμέτρηση να καταστεί θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο, εκ περιτροπής, στις έδρες των δύο συλλόγων.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΙΤΙΟΝ (ΑΕΚ) ΛΑΡΝΑΚΑΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ