Καλή αρχή Ανόρθωσις μας

Τέλος τα ψέματα φίλοι μου. Έχουμε μπει πλέον σε εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων, και θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα –αλλά και μη– της Ανόρθωσις, καλή αρχή και πάνω από όλα υγεία σε όλους.

Προσωπικά νιώθω αισιόδοξος. Όχι ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, η θα κάνουμε το ντάμπλ, αλλά στο ότι φέτος μετά από 6 χρόνια η ομάδα και γενικά το οικοδόμημα της Ανόρθωσις, εκπέμπει υγεία. Τουλάχιστον, αυτό φαίνετε.

Το που θα τερματίσουμε, τι πορεία θα κάνουμε, και πως θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο, είναι κάτι πολύ σύνθετο. Αυτό εξαρτάται απ’ την ομάδα και τις δυνατότητες που έχει. Δυνατότητες τις οποίες δεν γνωρίζουμε, αφού τα φιλικά δεν είναι κριτήριο, και αυτό είναι νόμος. Η Αελ το 1996 κέρδισε όλα τα φιλικά, και στο τέλος της χρονιάς έπεσε κατηγορία. Ούτε το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι κριτήριο. Θα κάνουμε την «σούμα» τον Μάη.

Και σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ο κάθε Ανορθωσιατης έχει λόγο. Είναι υποχρέωση σε όλους μας, να στηρίξουμε την νέα αρχή στην ομάδα. Εγώ, εσύ, ο αδελφός, ο φίλος μας. Εμείς είμαστε η Ανόρθωση, και πρέπει να το αποδείξουμε έμπρακτα. Αφήστε τις κάρτες οπαδού στην πάντα, δεν βλέπετε γύρω σας τι συμβαίνει;; Αυτοί που «διαμαρτύρονταν» μαζί σας στους δρόμους, θα είναι και θα παρά είναι παρών στα γήπεδα. Διαμαρτυρίες μόνο για το θεαθήναι. Ούτε αυτοί δεν πιστεύουν σε αυτά που φωνάζουν, και όπως βλέπετε για να έχουν την εύνοια των «Τσάρων» έκαναν πίσω. Και θα κάνουν πολλές φορές, ακόμη αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αφορισμοί και τα γρήγορα συμπεράσματα δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση. Φυσικά και η κριτική σε μία ομάδα με το βεληνεκές της Ανόρθωσις πρέπει να γίνεται και μάλιστα να είναι και αυστηρή, αλλά ακόμη… ψυχραιμία.

Για την μεταγραφική πολιτική ας μιλήσουμε όταν θα κλείσει και τυπικά η σχετική περίοδος.

Καλή αρχή!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ