Είχε πάει στην Τουρκία σκαστός!

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί η ιστοσελίδα Ο Παρατηρητής, σχετικά με τον Παναγιώτη Τρισόκκα και το πώς βρέθηκε στην Τουρκία για τον επαναληπτικό του παιγνιδιού της ομάδας μας απέναντι στην Τραπεζούντα. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ και προσωπικές μαρτυρίες, ο Παναγιώτης το διάστημα εκείνο είχε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα στην καλαθόσφαιρα, και πήγε… σκαστός στο παιγνίδι της Τουρκίας! Μάλιστα, είχε φροντίσει να μην βγει σε φωτογραφίες για να μην… προδοθεί, όμως δεν άντεξε στο τέλος του παιγνιδιού, και «επέστρεφε» στους Τούρκους μία από τις καρέκλες που έριξαν προς τους οπαδούς μας, με το στιγμιότυπο αυτό να «αποτυπώνεται» σε μία ιστορική φωτογραφία. Αναλυτικά το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «Ο Παρατηρητής»:

«Πόσοι ξέρουν ότι ο Παναγιώτης Τρισόκκας είχε φύγει σκαστός από προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ για να βρεθεί στο πλευρό της Ανόρθωσης στις 3 Αυγούστου του 2005;

Σίγουρα πολύ λίγοι. Όσοι ξέρουν τον τρόπο που σκέφτεται ο Παναγιώτης, γνωρίζουν καλά ότι δεν μπορούσε να λείψει με τίποτα από ένα τόσο σημαντικό ταξίδι.

Έτσι, λοιπόν, ενώ είχε προετοιμασία η Εθνική μπάσκετ, κατάφερε να τα κανονίσει έτσι, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της Μεγάλης Κυρίας.

Γι΄ αυτό και ο Παναγιώτης δεν εμφανιζόταν σε φωτογραφίες από τις αναταποκρίσεις που έρχονταν από την Τραπεζούντα. Δεν ήθελε να τον βλέπουν στην Κύπρο και να διερωτούνται: «Μα αυτός δεν έπρεπε να είναι στην προετοιμασία της Εθνικής;». Πήγαιναν οι δημοσιογράφοι να τον βγάλουν φωτογραφία κι αυτός αρνιόταν ευγενικά…

Τελικά τον «κάρφωσε» το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων! Η περιβόητη εκείνη φωτογραφία που τον απεικονίζει να επιστρέφει στους Τούρκους οπαδούς την πλαστική καρέκλα που του έριξαν, λίγο πριν η τουρκική αστυνομία εκκενώσει την κερκίδα των Ανορθωσιατών για λόγους ασφαλείας (λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη).

Θυμάμαι που μας περιέγραφε το σκηνικό ένας οπαδός στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, λίγο πριν από την επιστροφή στην Κύπρο: «Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να μας βγάζουν έξω από το γήπεδο, ο Τρισόκκας έπιασε μια καρέκλα που μας είχαν ρίξει, σημάδεψε ψηλά τους οπαδούς στο πάνω διάζωμα τεντώνοντας το ένα χέρι μπροστά και την επέστρεψε στο κεφάλι ενός Τούρκου οπαδού».

«Μπα, υπερβολές του οπαδού…» είχα σκεφτεί τότε. Επιστρέψαμε στην Κύπρο τα ξημερώματα και μετά από κανένα οκτάωρο πήγα στην εφημερίδα για να γράψω τον απόηχο. Τότε άνοιξα τον υπολογιστή και εισήλθα στην ιστοσελίδα του γαλλικού πρακτορείου. Ανακάλυψα ότι η περιγραφή του οπαδού, ήταν ακριβής και δεν εμπεριείχε καμία δόση υπερβολής…

Γράφει ο Φάνης Μακρίδης».

http://oparatiritis.com/trisokkastrapez/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ