‘Eσοδα

Ανέλπιστα έσοδα εισρέουν στα ταμεία της Ανόρθωσης αυτή την περίοδο. Μπορεί φέτος η ομάδα να μην δίνει Ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά όπως όλα δείχνουν θα μαζέψει περισσότερο χρήμα από ότι αν τους έδινε.

Ο λόγος, είναι το γεγονός ότι το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φιλοξένησε μέχρι τώρα 3 αγώνες για τα πλαίσια του Champions και Εuropa League ενώ έπονται οι επαναληπτικοί αγώνες του Ερμή με την Γιανγκ Μπόις (1-0) και της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μάριμπορ (1-0 για τους Σλοβένους) που θα ανεβάσει τον αριθμό στους 5 αγώνες.

Το «καλό» ίσως να μην σταματήσει μέχρι εδώ καθότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάριμπορ την ώρα που ακόμη και οι κυπριακές ομάδες (Ερμής και ΑΕΛ) διατηρούν κάποιες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Επιπλέον έπειτα από απόφαση της ΚΟΠ, το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα φιλοξενήσει τον αγώνα για το σούπερ καπ της περιόδου 2013-2014 μεταξύ των ομάδων Αποελ Vs Ερμής στις 13/08.

Όλα αυτά την ώρα που η Ανόρθωση προετοιμάζεται στην Ολλανδία ενώ παράλληλα κουβαλά και τιμωρία κεκλισμένων των θυρών για ακόμη δυο ευρωπαϊκούς αγώνες από την προπέρσινη χρονιά και ως εκ τούτου έστω και αν αγωνιζόταν στο Εuropa League δεν θα είχε την δυνατότητα τέτοιας οικονομικής ενίσχυσης, κυρίως από τα εισιτήρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ