Εδώ σε θέλουμε

Μετά και το τέλος του παιγνιδιού της Ομόνοιας με την Ντιναμό, μας έχει «πρήξει» η ομάδα της Λευκωσίας για τη διαιτησία που αντιμετώπισε στο παιγνίδι, την οποία και θεωρούν ως κύριο λόγο του αποκλεισμού τους. Φωνές, φωνές, φωνές, και καπάκι έρχεται ο ορισμός των διαιτητών για το μεταξύ μας παιγνίδι της Δευτέρας.

Έχουμε και λέμε: Θωμάς Μούσκος, Μάριος Τσαγγάρης, Κώστας Ψευδιώτης και… Ανδρέας Ανδρέου. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Απλά να θυμίσουμε ότι ο πρώτος και ο τελευταίος διαιτήτευσαν το φιλικό μας απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο το καλοκαίρι, όπου ακόμη και σε φιλικό έδωσαν «ρεσιτάλ» διαιτησίας.

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι ο Πρόεδρος Χρίστος Πουλλαίδης δεν θα κριθεί μόνο για τα «εσωτερικά» της Ανόρθωσης, αλλά και για ότι γίνεται «έξω». Και για το πώς θα συμπεριφερθούν οι γνωστοί – άγνωστοι στην ομάδα μας, θα εξαρτηθεί από το πόσο διατεθειμένος είναι να εμπλακεί στη… μάχη του παρασκηνίου. Γιατί, να μη γελιόμαστε, αυτή είναι η σημαντικότερη «μάχη» στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Εδώ θα είμαστε και τη Δευτέρα μετά το παιγνίδι. Θα δούμε κατά πόσο υπάρχει η «ελπίδα» πως επιτέλους θα έχουμε ίση αντιμετώπιση από τα κέντρα αποφάσεων, ή αν θα έχουμε μία από τα ίδια. Η δική μας προτροπή στον Πρόεδρο, είναι να προστατέψει την ομάδα πάση θυσία, αλλά και την επένδυσή του στην ομάδα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ