Έχουν γνώση οι φύλακες (;)

Ρωτάει το balla.com.cy τον Πρόεδρο Χρίστο Πουλλαίδη:

«Τα προηγούμενα χρόνια αρκετά διαιτητικά λάθη κόστισαν στην Ανόρθωση. Πήρατε τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσετε το γεγονός αυτό;».

Απαντάει ο Πρόεδρος:

«Βεβαίως. Έχουν γνώση οι φύλακες δεν θα αφήσουμε αυτά τα πράγματα. Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη. Εφόσον τα λάθη είναι ανθρώπινα, περιορισμένα είναι για όλους. Εμείς θέλουμε να μας παίζουν 50-50, δεν θέλουμε χάρες από κανένα, είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω το αξίζουμε».

Σχολιάζουμε εμείς:

Το ότι δεν «θα αφήσουμε αυτά τα πράγματα και έχουν γνώση οι φύλακες», το ακούμε εδώ και πολλά χρόνια. Άλλωστε Πρόεδρε, τα τελευταία δύο χρόνια που βγήκες μπροστά διοικητικά, είδαμε αηδιαστικές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας. Εδώ κύριε Πρόεδρε είναι που θα κριθείς αρκετά αυστηρά από τον κόσμο, τώρα που είσαι ο απόλυτος άρχοντας στα διοικητικά. Στο να καταφέρεις δηλαδή να προστατέψεις την ομάδα από εξωγηπεδικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διαιτησίας. Αν το καταφέρεις αυτό κύριε Πουλλαΐδη, θα έχεις πετύχει κάτι που δεν πέτυχαν τόσοι και τόσοι προκάτοχοί σου, και θα έχεις ακόμη περισσότερη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ