Ε.Ν.Π. 1 – 2 Ανόρθωσις: Χρειάζεται ακόμα δουλειά!

Μέτρια ήταν η εμφάνιση της ομάδας μας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε απόψε απέναντι στην Ένωση στο Τάσος Μάρκου. Το παιχνίδι που αν και τελείωσε με νίκη της ομάδας μας με 1-2, δεν ήταν καθόλου καλό από πλευράς θεάματος ή και ρυθμού.

Αν και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και την γηπεδούχο ομάδα να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες, εντούτοις έπειτα έριξαν ρυθμούς αμφότερες και αρκέστηκαν σε ένα παθητικό παιχνίδι με κυρίαρχο σκοπό την κυκλοφορία της μπάλας, Στο 13′ μετά από ωραίο σουτ ο Χρήστος Μαραγκός έδωσε προβάδισμα στην Ανόρθωση. Χωρίς καμία άλλη καλή φάση και ενώ το πρώτο ημίχρονο όδευε προς το τέλος, η Ένωση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο τελευταίο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές και από τις δύο πλευρές αποσυντόνισαν περισσότερο το παιχνίδι. Η ομάδα μας έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, κυκλοφορούσε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Η πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία της Ένωσης, δυσκόλεψε αρκετά τους Ιακοβένκο και Μακρή που σε δύο με τρεις πολύ καλές περιπτώσεις δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις φάσεις με γκολ. Αυτό ευτύχησε να το πετύχει ο δεύτερος, μετά από μια εξαιρετική ενέργεια από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στο αποψινό παιχνίδι, τον Αμπουρχάνια. Ο Γεωργιανός άφησε όμορφα στον νεαρό Κύπριο διεθνή ο οποίος με ωραίο διαγώνιο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μάστρου και διαμόρφωσε έτσι το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η ομάδα μας η παρουσίασε κάποιες αδυναμίες στον τρόπο ανάπτυξης της στο σημερινό παιχνίδι και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά. Ο Αντρέ Πάους πήρε αρκετές σημειώσεις που ενδεχομένως θα προσπαθήσει να τονίσει στους ποδοσφαιριστές την ερχόμενη εβδομάδα, ούτως ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πρεμιέρας για την ομάδα μας απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ