Χρήζει επιθετικής ενίσχυσης

Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Αμαθούς Αγίου Τύχωνα που δεν είναι άξιος αναφοράς, σε 3 σοβαρά φιλικά παιχνίδια η Ανόρθωση πέτυχε 2 γκολ. Τα 225 λεπτά διαφοράς από το γκολ του Αδάμου Αντρέου στο 1-1 με την Σαλαμίνα μέχρι το γκολ του Ιακοβένγκο στο 1-1 με την Φέγενορντ κάνουν επιτακτική την ανάγκη της επίσπευσης των διαδικασιών για την απόκτηση επιθετικών ποδοσφαιριστών.

Έντε και Γκαρσία προσπαθούν να απεμπλακούν από τα συμβόλαια τους με Μάϊντζ και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, αλλά αυτό που μένει για την ώρα είναι το γεγονός ότι η «Κυρία» αργοπορεί στην ολοκλήρωση ενός έγκαιρου προγραμματισμού που θα την βοηθούσε ποικιλοτρόπως.

Η προσπάθεια της διοίκησης βρήκε αμέριστη στήριξη από την μάζα του κόσμου. Η ομάδα στελεχώθηκε αρκετά καλά στα μετόπισθεν αλλά και στα τρία φιλικά παρουσιάστηκε πρόβλημα ως προς την δημιουργία επιθέσεων και ακολούθως στην επίτευξη του γκολ.

Καλό θα είναι να δοθεί ένα τέλος με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές – είτε θετικό είτε αρνητικό – ούτως ώστε Τετ Φαν Λίουεν και Αντρέ Πάους να κινηθούν αναλόγως. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε 3 βδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα και για την ολοκλήρωση του ρόστερ υπολείπονται 4-5 μεταγραφές.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ