Χένρικ Ογιάμα για την «Μεγάλη Κυρία»

Δημοσίευμα της τελευταίας ώρας στην πολωνική ιστοσελίδα «Przeglad Sportowy» κάνει λόγο για πρόταση της Ανόρθωσης η οποία έγινε ήδη αποδεκτή από την Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού από την Εσθονία Χένρικ Ογιάμα.

Ο Χένρικ Ογιάμα γεννήθηκε στις 20 Μαΐου το 1990 στο Ταλίν της Εσθονίας και προηγουμένως θήτευσε στις Derby County, Stafford Rangers, Alemania Aachen, Fortuna Sittard, RoPS, Motherwell ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Legia Warszawa από την οποία ειδοποιήθηκε να ψάξει να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

esthonos

Είναι διεθνής με την εθνική Εσθονίας και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι είναι ένας από τους δυο εκλεκτούς του Τετ Φαν Λίουεν για την θέση του επιθετικού. Προτέρημα του ποδοσφαιριστή είναι η ταχύτητα κάτι που του δίνει την δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τέλος της βδομάδας μιας και δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τον Ολλανδό Τεχνικό Διευθυντή Τετ Φαν Λίουεν ενώ όπως όλα δείχνουν η «Μεγάλη Κυρία» κάνει δυνατό μπάσιμο για μεταγραφική ενίσχυση έστω και την υστάτη.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η περίπτωση του Ογιάμα είναι ανεξάρτητη απο αυτή του ακραίου αριστερού επιθετικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ