Το ξύλο βγήκε απ´ τον παράδεισο

Του Δημήτρη Σούγλη

Φράσεις όπως “το ξύλο βγήκε απ´ τον παράδεισο” η ” όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος” είναι λες και γράφτηκαν για μας. Μας κούρασαν οι διακηρύξεις, τα ευχολόγια ακόμη και οι αποδοκιμασίες την ίδια ώρα που επαναλαμβάνονται πράξεις και ενέργειες που δηλητηριάζουν το σωματείο και την ομάδα μας. Στα όσα πολύ σωστά αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του σωματείου μας κ. Πουλλαΐδης έχω να συμπληρώσω αυτό: Βάλε Πρόεδρε φουσκωμένους, μαυροζωνάδες και πυγμάχους μέσα στο γήπεδο όποτε κάποιος παρεκτρέπεται να τρώει του βάρους του και να παραδίδεται στην αστυνομία. Φτάνει πια. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το ίδιο σε παρακαλούμε να γίνει και με όσους παραγοντίσκους κρύβονται πίσω από αυτά τα γεγονότα γιατί, τα όσα έγιναν από μικρή ομάδα ατόμων στην επίσημη πρώτη προπόνηση μας, ήταν κατευθυνόμενα!

Είναι όλα αυτά που αναφέραμε και σε προηγούμενη αρθρογραφία μας. Πιστώνεστε για την προσπάθεια σας και ελπίζουμε να φέρεται φέτος την αλλαγή στην ομάδα και στο σωματείο.

Προσέξτε λίγο τα συνθήματα. Αποφύγετε τα. Βεβαίως και μας ενδιαφέρει η επιστροφή στους τίτλους και το μεγαλείο της Ανορθώσεως αφού νοικοκυρευτούμε και μπει μια τάξη στην αταξία μας. Ελπίζουμε σε επιστροφή στις νίκες, σε καλές εμφανίσεις και στην κάθαρση. Πολλοί το είπαν, κανείς δεν το έκανε. Αποφασίστε μόνος. Μην επηρεάζεστε από τους εφιάλτες που έβγαλαν ρίζες μέσα στο σωματείο. Καλές επιτυχίες! Εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε όλοι τη νέα προσπάθεια. Όση απογοήτευση και αν νοιώθουμε, πάντα να δίνουμε στην Ανόρθωση μας μια νέα ευκαιρία. Ό,τι κι αν συμβαίνει. Ανόρθωση είμαστε ΟΛΟΙ μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ