Τα δεδομένα στον προγραμματισμό και τις διαθέσιμες θέσεις

Μετά από το «ναυάγιο» στις μεταγραφές των Μπόργκ και Μπικεϊ ο προγραμματισμός υποχώρησε αισθητά με τον Τετ Φαν Λιουεν να κοιτάζει σε άλλες περιπτώσεις την ώρα που ο χρόνος άρχισε να πιέζει.

Οι εκκρεμότητες στην αμυντική γραμμή αυξήθηκαν κατά δυο και έτσι τώρα στην Κυρία τρέχουν να εντοπίσουν ένα ποιοτικό αμυντικό πρώτης διαλογής για να πλαισιώσει τον Σερράν Πόλο και ένα ποδοσφαιριστή ρεζέρβα που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο δεξί άκρο όταν και αν παραστεί ανάγκη.

Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ενίσχυση στον άξονα με ένα επιτελικό μέσο- πέραν του Γκαρσία- ο οποίος αν τελικά επιστρέψει στην Ανόρθωση, ενδεχομένως να προωθηθεί από τον ολλανδό για την θέση του δεύτερου επιθετικού.

Σημαντική ενίσχυση επιβάλλεται και στην επίθεση αφού είναι άμεση η ανάγκη της απόκτησης ενός πολύ ποιοτικού και συνάμα παραγωγικού σέντερ φορ που θα αντικαταστήσει επάξια τον Κολαούτι και τα 15 του γκολ.

paus ano

Στα άκρα έχουν απομείνει ουσιαστικά οι Κάλβο και ο Αβραάμ και αυτό από μόνο του… φοβίζει μιας και οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές δεν φημίζονται για την σταθερότητα τους.

Με τα πιο πάνω δεδομένα παρατηρούμε ότι χρειάζεται ενίσχυση με ακόμη 5 ποδοσφαιριστές δεδομένου ότι θα βρεθεί η κοινή συνισταμένη με τους Βαλβέρδ και Άντιτς. Διαφορετικά οι νέες προσθήκες θα φθάσουν στις 11.

Τι συμβαίνει με τους κοινοτικούς και ξένους;
Αυτή την στιγμή στο ρόστερ βρίσκονται 6 κοινοτικοί από τους 10 που είναι το επιτρεπόμενο όριο (Βαλβέρδ, Μάκος, Δημητρίο, Άντιτς, Σερράν Πόλο και Κάλβο) για φέτος και 4 από τους 5 ξένους (Μαϊσουρντζε, Νούχου, Βέγκα και Άμπου)

Οπόταν γίνεται αντιληπτό, ότι για τις 5 θέσεις που επείγεται ενίσχυση υπάρχουν ανάλογες διαθέσιμες θέσεις με το περιθώριο λάθους να απειλεί σημαντικά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ