Στις Πλάτρες αλλά με ελλείψεις

Διανύουμε την πρώτη μέρα για την νέα Ανόρθωση που είναι στα σκαριά αλλά τα ερωτήματα που πλανιούνται είναι πολλά.

Καταρχήν για το αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο σκέλος της προετοιμασίας που πραγματοποιείται στις Πλάτρες βρίσκονται τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Σερράν Πόλο, Ράζακ Νούχου, Ιράκλι Μαϊσουράντζε και ο Γκιόρκι Αμπουρχάνια. Ενδέχεται από αύριο να ενσωματωθεί αν όλα πάνε καλά και ο Μαλτέζος αμυντικός Στιβ Μποργκ ενώ εκκρεμεί και η απάντηση του Andre Bikey.

Andre Bikey.
Andre Bikey
Andre Bikey

Προσωπική άποψη του γράφων είναι ότι θα ήτο καλύτερα να βρίσκονταν από την αρχή μαζί, ακόμη 5 νέοι ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να υπάρξει η δυνατότητα της καλύτερης ομοιογένειας της ομάδας καθότι η κλήρωση του πρωταθλήματος μας θέλει να αντιμετωπίζουμε τις πρώτες αγωνιστικές με τις ομάδες που αναμένεται να βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ της Β΄φάσης του πρωταθλήματος.

10401901_866709566689669_4344690670325446767_n

Είναι γεγονός ότι οι πολλές αλλαγές που «αναγκαστικά» πραγματοποιήθηκαν και φέτος αφήνουν την Ανόρθωση «εκτεθειμένη» κυρίως στην επιθετική γραμμή αφού αποχώρησαν συνολικά 5 ποδοσφαιριστές χωρίς μέχρι τώρα να γίνει καμιά προσθήκη στηνπιο πάνω γραμμή. Πιο συγκεκριμένα παίρνοντας τα πράγματα χρονικά είχαμε τις αποχωρήσεις των Οκκά, Κολαούτι, Φοφανά, Μπεν Σιουσάν αλλά και του Σότα Γκρικαλασβίλλι που συχνά πυκνά έδινε λύσεις στο σκοράρισμα.

Με δεδομένη την προώθηση του Ανδρέα Αβραάμ στην θέση του αριστερού πλάγιου επιθετικού και του Κάλβο στην αντίθετη πλευρά διαπιστώνουμε ότι θα έπρεπε να βρίσκονταν ακόμη 4 ποδοσφαιριστές για την επίθεση. 2 ακραίοι και 2 επιθετικοί κορυφής που μαζί με τον Μακρή θα συνέδεαν μια γεμάτη γραμμή.

Το γεγονός αυτό πρέπει να βάλει πίεση στον Τετ Φαν Λίουεν για να προχωρήσει τις διαδικασίες με τον «εκλεκτό» του στην επιθετική γραμμή αλλά και να στελεχώσει τις υπόλοιπες θέσεις.

Επιβάλλεται φέτος στην προετοιμασία του εξωτερικού η ομάδα να έχει απαρτία για εμφανείς λόγους. Πέραν από αυτό του αγωνιστικού τομέα με όλα τα συναφή το γεγονός αυτό θα κάμει τον κόσμο να δει με καλύτερο μάτι την νέα αρχή μιας και ο προγραμματισμός θα τύχει έγκαιρης συμπλήρωσης κάτι που δεν βλέπαμε σε προηγούμενες περιόδους με τα γνωστά αποτελέσματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ