Στην αντεπίθεση η Κ.Ο.Π, ισχυρίζεται πως δεν σπάζει το συμβόλαιο

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Κ.Ο.Π σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ανόρθωσης. Η ομοσπονδία ισχυρίζεται πως η ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο μαζί της, για την τριετία 2016-19 και πως σε αυτό, δεν παρέχεται η πρόνοια και το δικαίωμα για μονομερή διακοπή του συμβολαίου.Επίσης η ομοσπονδία τονίζει, πως ήδη η Ανόρθωση εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό σαν προκαταβολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποιεί στο κοινό ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου έχει υπογράψει από τις 19/05/2014 συμβόλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι πρόνοιες της συμφωνίας αυτής δεν παρέχουν το δικαίωμα διακοπής της συμφωνίας για οποιοδήποτε λόγο.

Μας ξενίζει το γεγονός ότι ενημερωνόμαστε από διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου δέχεται προτάσεις για πώληση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, για την ίδια περίοδο κάτι το οποίο θεωρούμε ανεπίτρεπτο τόσο σε ότι αφορά την κείμενη νομοθεσία, όσο το Καταστατικό και τους Κανονισμούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου λίγες μέρες μετά την υπογραφή της μεταξύ μας συμφωνίας, έλαβε ένα μεγάλο ποσό σαν προκαταβολή, ποσό το οποίο έχει χρησιμοποιήσει για αποπληρωμή υποχρεώσεων της προς ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου έχει αδειοδοτηθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2014-2015.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ