Ρεαλιστής και συνειδητοποιημένος

Για άλλη μια φιλική αναμέτρηση, ο Άντρε Πάους δείχνει τον επαγγελματισμό και τη διάθεσή του να προλαβαίνει καταστάσεις, παρά να καταφεύγει την τελευταία στιγμή σε βεβιασμένες ενέργειες. Η συμπερίληψη του Λαϊφη στην μεσαία γραμμή για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό, δείχνει ότι ο Ολλανδός είναι επικεντρωμένος στο να πάρει το μέγιστο από το υπάρχον ρόστερ, αγνοώντας τις εξελίξεις στο ευμετάβλητο μεταγραφικό σκηνικό.

Είναι φανερό ότι ο νέος προπονητής καταστρώνει το σχέδιο Β, ενδεχομένως μη έχοντας έτοιμο το σχέδιο Α, προσπαθώντας να βρει λύσεις εκ των έσω ώστε η ομάδα να έχει τις λύσεις στις πρώτες αγωνιστικές, μέχρι να ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν αργότερα.

Και εδώ φαίνεται η συνεργασία και συνενόηση με τον Φαν Λέουβεν ο οποίος δήλωσε ότι χρειάζεται υπομονή ώστε να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες του μηνός Αυγούστου, προκειμένου να αποκτηθούν 2-3 ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές που προορίζονται για την μεσοεπιθετική γραμμή, έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε όλες ανεξαιρέτως τις θέσεις της επιθετικής τετράδας στα μέχρι τώρα φιλικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ