Παν.Συ.Φι: «Τιμωρούνται όσοι ξέφυγαν»

Με ανακοίνωση που δημοσίευσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, απολογείται προς όλο το κόσμο μα ειδικότερα στην οικογένεια της Διαμάντως για τα όσα συνέβησαν στην πρώτη προπόνηση του Σαββάτου. Επιπρόσθετα ο Παν.Συ.Φι ανακοίνωσε τη σύσταση ομάδας ασφαλείας, που θα είναι υπεύθυνη να μη συμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

“Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά από έκτακτη συνεδρία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά από μέτρα για τα όσα έγιναν στην 1η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας τα οποία δεν τιμούν κανένα. Μπορεί ο Παν.Συ.Φι να μην είχε υπόψη τα όσα δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της προπόνησης αλλά ως υπεύθυνο και οργανωμένο σύνολο από την στιγμή που έγινε ότι έγινε θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν την γραμμή του Συνδέσμου και αυτόνομα λειτούργησαν εις βάρος της ομάδας μας αλλά και εις βάρος του ίδιου του Παν.Συ.Φι. Δεν σεβάστηκαν τα ιερά για μας, την θρησκεία μας και το έμβλημα που κάποιοι πριν πολλά χρόνια έδωσαν την ζωή τους γι΄ αυτό και τους τιμούμε σήμερα σαν ήρωες.

Όποιες διαφωνίες και αν υπάρχουν εδώ και χρόνια με την εκάστοτε διοίκηση δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να αμαυρώνει την Ιστορία μας. Δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη έκταση γιατί όπως είπαμε και πιο πάνω δεν τιμούν κανέναν τα όσα έλαβαν χώρα στο αγωνιστικό χώρο του ΠΑΠ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Παν.Συ.Φι ανακοινώνει υπεύθυνα πως τα άτομα που ξέφυγαν από τα όρια και από την γραμμή μας, τιμωρούνται μέχρι το τέλος της χρονιάς με απαγόρευση από κάθε δραστηριότητα μας. Επίσης αποφασίστηκε όπως άμεσα δημιουργηθεί μια ομάδα ασφαλείας από μέλη μας τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την καδοθήγηση του συνόλου μας ως προς την γραμμή που ακολουθούμε. Όποιοι δεν σέβονται τις αποφάσεις μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχτούν και τις συνέπειες.

Εν κατακλείδι θέλουμε να απολογηθούμε πρώτα απ’ όλα στην οικογένεια της μικρής Διαμάντως γιατί η συγκεκριμένη μέρα ήταν αφιερωμένη στην μνήμη της. Επίσης θέλουμε να απολογηθούμε στα μέλη μας που έδωσαν δυναμικά το παρών τους, σε μια 1η προπόνηση που προερχόταν μετά από μια πλήρως αποτυχημένη και επεισοδιακή χρονιά όπως επίσης και στον υπόλοιπο κόσμο που βρέθηκε στην Δυτική εξέδρα.

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η καινούργια χρονιά αλλά θέλουμε να τονίσουμε στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να τιμήσουν τον Φοίνικα και ειδικά στους νεοφερμένους πως θα είμαστε στο πλάι τους έμπρακτα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Υ.Γ. 08-07-1958 «Η Ανόρθωσις δεν πεθαίνει και οι ιδέες δεν καίγονται»

«Πλανάσθε, το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις, ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της»

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ