Παλαίμαχοι: «Μόνο στον κρημνό θα μας οδηγήσουν»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο, οι παλαίμαχοι τοποθετούνται για τα επεισόδια που έγιναν στην πρώτη προπόνηση, και καλούν το κόσμο να στηρίξει την νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με αφορμή τα απαράδεκτα επεισόδια που διαδραματίστηκαν εις βάρος του Προέδρου μας κ. Πουλλαίδη και των άλλων μελών του Δ.Σ. κατά την τελετή έναρξης των προπονήσεων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, επιθυμεί να ανακοινώσει τα εξής:

Το Δ.Σ. και εν γένει όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια από μερίδα φιλάθλων μας . Παράλληλα, επιθυμούμε να εκφράσουμε την πλήρη στήριξη μας στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για το έργο που επιτελούν για οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου και αναδόμηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Οι καιροί που διάγουμε είναι πολύ δύσκολοι και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τον Σύλλογο μας. Ο κίνδυνος για δημιουργία μη αναστρέψιμων καταστάσεων είναι ορατός και τίποτε δεν αποκλείεται. Η συνέχιση των μεταξύ μας αντιπαραθέσεων μόνο στον κρημνό θα μας οδηγήσει. Τίποτε δεν μας χωρίζει. Αντίθετα μας ενώνει η Αγάπη προς τον Σύλλογο μας που αποτελεί τον Φάρο για την Επιστροφή στην Αγαπημένη μας Πόλη.

Καλούμε λοιπόν για ακόμη μία φορά τον υπέροχο κόσμο μας, να δείξει εμπιστοσύνη στο Δ.Σ. και να απομονώσει αυτούς τους λίγους κακούς φιλάθλους . Η συμβολή όλων μας στην προσπάθεια του Δ.Σ είναι περισσότερο από αναγκαία.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσης Αμμοχώστου”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ