Οι μισθοί των νέων

Εποχή λιτότητας στο Αντώνης Παπαδόπουλος μετά τις απαράδεκτες σπατάλες των τελευταίων ετών που ακόμη κοστίζουν στην ομάδα, με τον Φαν Λέουβεν να προσπαθεί να χτίσει μία ποιοτική ομάδα με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος.

Πέρσι, από τους πιο… χαμηλόμισθους ήταν ο Φοφανά ο οποίος αμειβόταν με 50 χιλιάρικα το χρόνο. Φέτος, τα 50 χιλιάρικα είναι ο μισθός των περισσότερων ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα.

Ο Ραζάκ Νούχου αμείβεται με 50 χιλιάδες Ευρώ, ενώ στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται και τα ποσά που θα δοθούν στους δύο Γεωργιανούς, Ιράκλι Μαισουράτζε και Τζιο Αμπουρχάνια. Λίγο περισσότερα, κάπου στις 60 χιλιάδες Ευρώ είναι οι ετήσιες απολαβές του Σεράν Πόλο.

Φυσικά θα υπάρξουν και οι περιπτώσεις όπου οι μισθοί που θα δοθούν θα είναι μεγαλύτεροι, όπως για παράδειγμα το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Καμερουνέζο αμυντικό Μπίκευ.

Όμως αν αναλογιστούμε τα ποσά που δίνονταν σε άλλες χρονιές για ποδοσφαιριστές που έρχονταν και δεν ακουμπούσαν, καταλαβαίνει κανείς ότι με τα ποσά που δίνονται φέτος άλλαξαν για τα καλά οι εποχές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ