Κοινή ανακοίνωση Μαχητών – Θύρας 1: «Εσείς προάγετε την βία»

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων Ανόρθωσις και Απόλλωνα , αντιδρούν στην νέα νομοθεσία για την κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά:

“Στην αρχή κάνατε τις πάπιες. Το παίρνατε στα μουλωχτά. Καμιά αναφορά στις κοινές πορείες, καμιά έμφαση και προβολή στις απόψεις των οπαδών. Μετά, σιγά, σιγά αρχίσατε να ρίχνετε καμιά μπηχτή για να μην κατηγορηθείτε.. Τώρα πλέον αναγκάζεστε να δώσετε την απαιτούμενη σημασία και προβολή. Η μεγάλη μάζα του κόσμου άρχισε δειλά, δειλά να ξυπνάει, να ανησυχεί, να ρωτά και να το ψάχνει περισσότερο! Δεν φροντίσατε ούτε να τον ενημερώσετε αλλά ούτε και να ζητήσετε την δικιά του άποψη.

Οι οπαδοί για ακόμη μια φορά δείχνουν τον δρόμο. Για ακόμη μια φορά σας βάλανε γυαλιά! Οι οπαδοί απέδειξαν πως μπορούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, αφήνοντας στην πάντα όλα όσα τους χωρίζουν. Απέδειξαν πως μπορούν και έχουν την διάθεση να συνεργαστούν για να σώσουν το πιο λαοφιλές άθλημα του κόσμου και όλα τα στοιχεία που το κάνουν τόσο ξεχωριστό και αγαπητό.

Μέσα από όλα αυτά για ακόμη μια φορά βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα. Την βία την προάγεται όλοι εσείς με τους χειρισμούς σας και το αναξιόπιστο σύστημα σας.

Την βία την προάγει η αστυνομία που χθες απλά σηκώθηκε και έφυγε, ελπίζοντας πως θα γίνει καμιά “μάχη”, για να το παίξουνε μετά δικαιωμένοι.

Συνήθως και σε ανάλογες περιπτώσεις, οι ίδιοι προκαλούν με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση. Χθες όμως δεν τους έκανε κανένας την χάρη!

Ας προβληματιστούν οι υπεύθυνοι και από το χθεσινό συμβάν, δείγμα για το πως θα είναι τα γήπεδα με αυτού του είδους τα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν.
Ας προβληματιστούν επιτέλους και τα Σωματεία που τα δέχονται αδιαμαρτύρητα. Η σιωπή σας ξέρετε μεταφράζεται ως ενοχή!

Ο αγώνας συνεχίζεται …

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ
ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΣΚΟΛ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων Λεμεσού – ΘΥΡΑ 1″

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ