Η στήριξη στην Ανόρθωση

Είναι πολύ νωρίς για την όποια κριτική αλλά απορώ αν μόνο εγώ βλέπω κάποιες ηλιαχτίδες ελπίδας. Τα γιατί μου είναι πολλά και κυρίως απευθύνονται στον κόσμο της ομάδας που κατακρίνει την όποια κίνηση λες και γίνεται από ανθρώπους που μισούν την Ανόρθωση.

Μέχρι στιγμής ο προγραμματισμός δεν κύλησε όπως αυτών των προηγούμενων χρόνων. Δεν μας έσυραν ακόμη τα τσιμέντα ούτε μας είπαν «πάμε για πρωτάθλημα». Δεν μας έφεραν ποδοσφαιριστές άνω των 30 – σε κάποιες περιπτώσεις άνω των 35 – ούτε αγόρασαν ποδοσφαιριστή από κάποια άλλη ομάδα. Συν τοις άλλης οι ποδοσφαιριστές που έρχονται είναι ποδοσφαιριστές από αυτούς που γνωρίζει ο τεχνικός διευθυντής ο οποίος λαμβάνει την ευθύνη από τώρα για την κάθε επιλογή του. Δεν διέρρευσαν μέχρι σήμερα καμια 30αριά ονόματα για να ψάχνουμε τον μάνατζερ τους και απορούμε τι στο καλό συμβαίνει. Σε μερικές περιπτώσεις διάβασα ότι πάμε καρφωτοί δεύτερη κατηγορία με αυτό τον προγραμματισμό.

Δεν πάω μακριά αλλά μόνο 40 χιλιόμετρα από την Λάρνακα για να συναντήσω μιαν Ομόνοια η οποία προσέλαβε προπονητή για τεχνικό διευθυντή και την επόμενη μέρα τον απέλυσε, που απέκτησαν κάπου στους 12 ποδοσφαιριστές από διάφορες χώρες και ακολούθως προσέλαβαν ένα Άγγλο τεχνικό διευθυντή και που αποδέσμευσε 2 ποδοσφαιριστές από αυτούς που απέκτησε προ ημερών. Αν γίνονταν όλα αυτά σε μας τι θα έγραφαν οι «Bomber», οι φυλλάδες και οι αντι-πουλλαϊδικοί στα facebοok;

Κι αν το παράδειγμα της Ομόνοιας πρέπει να αποφευχθεί τότε ποια ομάδα έκανε κινήσεις εντυπωσιασμού και προπάντων εντός οικονομικών δεδομένων; Τώρα αν η Κουλλίτσα θέλει να χρεοκοπήσει με γεια της με χαρά της. Ας σύρει τα τσιμέντα όπως τα σύρναμε και εμείς και είδαμε τα αποτελέσματα. Η διαφορά είναι ότι στην κούλα οι οπαδοί της αν δεν τους αφήκουν να μπουν μούκτης ή με μαθητικό δεν παν γήπεδο. Συγκρίνεται μόνο την δυναμική που είχε η Ανόρθωση στο ματς με την Ντίλα και την δυναμική που είχε η ομάδα από την Λάρνακα στα ευρωπαϊκή της. Και για χάριν της συζήτησης αν φέρει και αυτόν που ακούεται μαζί με τον Κολαούτι διερωτηθείτε που μπορεί να φτάσει στην βαθμολογία έχοντας ως αντίπαλο Αποελ, ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ερμή και τα ερωτηματικά που ακούν στο όνομα Ανόρθωση και Ομόνοια.

Το παράπονο μου είναι γιατί χλευάζεται την ίδια σας την ομάδα και την εκδικείστε στο χειρότερο τόπο – διαδικτυακά – δίνοντας τροφή στους αντιπάλους μας να χαίρονται ότι η διχόνοια στην Ανόρθωση καλά κρατεί;

Δεν ζητώ από κανένα να στηρίξει ή να προστατεύσει τον Πουλλαΐδη. Ζητώ απλά να στηρίξουμε την Ανόρθωση και την νέα αρχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ