Έτσι κολλάει

Όπως έδειξε ο Αντρέ Πάους στο φιλικό με τη Σαλαμίνα, (ναι, δεν βγάζουμε συμπεράσματα από ένα φιλικό απλά λέμε τακτικά τι έδειξε ο Πάους), αναμένονται πολλές εναλλαγές θέσεων μεταξύ του επιθετικού κορυφής και του επιτελικού χαφ. Ανδρέου και Αμπουρχάνια είχαν αντίστοιχα τους δύο αυτούς ρόλους, και εναλλάσσονταν συνεχώς με σκοπό να αποσυντονίσουν την αντίπαλη άμυνα.

Εδώ είναι και που βρίσκεται και η επιμονή του Λέουβεν για τον Γκονζάλο Γκαρσία. Μπορεί πέρσι να έκανε μία πολύ μέτρια χρονιά, όμως το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Ουρουγουανός έχει τα σωματικά προσόντα να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος πολλές φορές θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, είτε ερχόμενος από πίσω είτε μετά από εναλλαγή θέσεων.

Στο παιγνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο, το καλύτερο του παιγνίδι με τη φανέλα της Ανόρθωσης, πέτυχε τέσσερα τέρματα σε ένα πανομοιότυπο ρόλο με αυτό που θέλει να του δώσει η τεχνική ηγεσία. Για μία ομάδα, το να μπορούν οι χαφ της να σκοράρουν είναι «ευλογία», και ο Γκαρσία ξέρει την τέχνη του τέρματος.

Απομένει να πάρει την ελευθέρα του από την Μακάμπι και να επιστρέψει στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Και ίσως, δούμε φέτος τον Γκαρσία που όλοι αναμέναμε να δούμε με τα γαλανόλευκα. Το θετικό είναι πως δεν χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, όμως σίγουρα ο Αντρέ Πάους θα τον ήθελε ήδη μαζί του στην προετοιμασία. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ίσως έχουμε και την οριστική κατάληξη στην υπόθεση του Ουρουγουανού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ