Από 17 Αυγούστου στα «δεινά»

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φουτσαλιστές της Ανόρθωσης μιας και η φετινή προετοιμασία θα είναι μακράν η πιο απαιτητική και η πιο μακρά της τελευταίας διετίας, με τον νέο προπονητή να μην φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Η πρώτη συγκέντρωση των φουτσαλιστών θα γίνει στις 17 Αυγούστου με την ένταση να ανεβαίνει από τις 21 Αυγούστου όπου και θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα. Το τριήμερο 28-31 Αυγούστου η προετοιμασία θα μεταφερθεί στον Αμίαντο όπου, μεταξύ άλλων, έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αετό.

Υψηλές απαιτήσεις και τον μήνα Σεπτέμβρη ο οποίος ξεκινά με φιλικό με την ΕΝΠ και συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις με Αραράτ και Δερύνεια ή ΑΕΛ μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Τριήμερο φωτία μπορεί να χαρακτηριστεί το διάστημα 11-13 Αυγούστου με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει στην Λευκωσία την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ σε φιλικές αναμετρήσεις, ενώ μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν άλλα δύο τεστ με ΣΠΕ ή Παρνασσό και Ονήσιλλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ