Απαντούν Βαλβέρδ και Άντιτς

Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουν την απάντηση τους οι Μάθιου Βαλβέρδ και Μάρκο Άντιτς, στην πρόταση που τους έγινε για μείωση των αποδοχών τους. Στους δύο ποδοσφαιριστές προτάθηκε 40% μείωση συμβολαίου ούτως ώστε οι αποδοχές τους, να συνάδουν με την τωρινή οικονομική κατάσταση της ομάδας και να συμβαδίζουν με αυτές των συμπαικτών τους.

Με τον Μάρκο Άντιτς υπάρχει διαφορά, καθώς ο Σέρβος δεν αποδέχεται να δεχθεί τόσο μεγάλο «κούρεμα», τη δυσαρέσκεια του την έδειξε, έτσι δεν αποκλείεται να απορρίψει την πρόταση και να τραβήσει το σχοινί μέχρι τα άκρα. Δεν πρέπει να αποκλείεται το γεγονός, ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει με αντιπρόταση προς τη διοίκηση της Ανόρθωσης. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση εντός της ημέρας, τότε θεωρείται εξαιρετικά απίθανο, ο ποδοσφαιριστής να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία. Θυμίζουμε δε, πως ο ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός πλάνων από την ομάδα και του χορηγήθηκε διήμερη άδεια, η οποία λήγει σήμερα. Σε περίπτωση που βρεθεί συναινετική λύση, τότε ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας.

Στην περίπτωση του Βαλβέρδ, είναι άγνωστες οι προθέσεις του Γάλλου τερματοφύλακα, καθώς δεν εκφράστηκε καθόλου στην πρόταση που του έγινε. Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια όπως και στον Άντιτς, μόνο που ο Γάλλος αυτές τις δύο μέρες ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ