Αυτός θα είναι ο ηγέτης

Η μεταγραφή του πέρασε απαρατήρητη. Καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε από την Βαλέτα της Μάλτας, λίγοι έδωσαν σημασία στην απόκτηση του από την ομάδα. Μάλιστα ήταν και η πρώτη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού. Όμως, όπως είδαμε μέχρι σήμερα, θα είναι ο ηγέτης της νέας ομάδας που χτίζεται. Η ήρεμη δύναμή της. Από το φιλικό με τη Σαλαμίνα προσέξαμε ότι ο Γεωργιανός Ιράκλι Μαισουράντζε είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν φοβάται την ευθύνη. Τέτοιους ποδοσφαιριστές χρειαζόταν η ομάδα.

Δεν λέμε ότι θα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της νέας Ανόρθωσης. Μπορεί και να είναι! Όμως, θα είναι ο ηγέτης. Χθες στο φιλικό με τον Απόλλωνα, ήταν ο καθοδηγητής. Σε φάση αντεπίθεσης του Απόλλωνα, κατεύθυνε τους Σεράν Πόλο και Τζέισον Δημητρίου για το πώς να αμυνθούν και να μην βγουν ψηλά και να αφήσουν κενούς χώρους ώστε να πάει αυτός πρώτος στο μαρκάρισμα. Αν και αμυντικό χαφ, ήταν ο πρώτος που πήγαινε πίσω να πάρει μπάλα και να μοιράσει το παιγνίδι. Ήρεμος, με καλή πάσα, και εξυπνάδα στο παιγνίδι του.

Είναι γρήγορα για να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα, το γνωρίζουμε. Θα πρέπει να ξεκινήσει η χρονιά και να περάσουν και κάποια παιγνίδια. Όμως, για τον Ιράκλι, έχουμε ένα καλό, πολύ καλό προαίσθημα, πως θα εξελιχθεί σε ηγετική μορφή στη νέα Ανόρθωση που χτίζεται…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ