Το μοντέλο του Φαν Χαάλ, ταυτίζεται με εκείνο που θέλει ο Φαν Λέουβεν

Ποιος είδε χθες την Ολλανδία του Φαν Χαάλ και δεν του άρεσε; Αν κοιτάξεις αναλυτικά το ρόστερ των «Οράνιε», τότε θα συνειδητοποιήσεις το Ολλανδικό μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει ο Φαν Λέουβεν στην Ανόρθωση.

Ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, πλαισιωμένοι από έμπειρους που κάνουν τη διαφορά. Οι Φαν Πέρσι, Ρομπέν, Σνάιντερ και Ντε Γιόνγκ αποτελούν τους ηγέτες και τις προσωπικότητες της ομάδας του Φαν Χαάλ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι σε ηλικία από 22 μέχρι 26, διψασμένοι για διακρίσεις. Και όταν η δίψα έρχεται και συναντά την εμπειρία, τότε μπορεί να πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Κάτι αντίστοιχο θα επιδιώξει να κάνει στην Ανόρθωση, ο Τεντ Φαν Λέουβεν. Ο Ολλανδός διευθυντής ποδοσφαίρου, θέλει να χτίσει μια ομάδα που δεν θα στερείται προσωπικότητας, άρα θα φέρει ποδοσφαιριστές με ηγετική φυσιογνωμία. Δίπλα σε αυτούς, θα βάλει φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που έχουν ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και την κατάκτηση τροπαίων. Ελπίδα και ευχή όλων μας να δέσει σωστά το κράμα και η Ανόρθωση να επιστρέψει στη λεωφόρο των επιτυχιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ