Συναντήθηκαν Πουλλαΐδης και Σάντης για το θέμα του εκπροσώπου στην Κ.Ο.Π

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του ανέφερε πως η Ανόρθωση, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νούχου. Επιπρόσθετα για τον Μάκο τόνισε πως υπάρχει η καλή θέληση για να συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Στο θέμα Σιέλη ο Μήτρου ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και θα γίνει αυτό που πρέπει για να συνεχιστεί η συνεργασία. Τέλος ανέφερε πως το θέμα του εκπροσώπου στην Κ.Ο.Π, έχει ξεκαθαρίσει κατά μεγάλο βαθμό αναφέροντας μάλιστα πως οι Πουλλαΐδης και Σάντης είχαν συνάντηση για το θέμα αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα μεταγραφικά…  

«Είμαστε σε αναμονή κυρίως για την περίπτωση Νούχου. Περιμένουμε κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μέσα στη βδομάδα θα έχουμε τουλάχιστον μια ανακοίνωση. Με κάποιους ποδοσφαιριστές είμαστε σε προχωρημένο στάδιο επαφών και αναμένουμε».

Για τον Μάκο…  

«Είναι θέματα που τα χειρίζονται οι μάνατζερ. Υπάρχει η καλή θέληση να συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Άλλωστε υπάρχει και συμβόλαιο οπόταν θεωρούμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Οι αναπροσαρμογές που ζητάμε είναι σε λογικά πλαίσια και ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα».

Για τον Σιέλη…

«Δεν γνωρίζω αν είναι στο στόχαστρο άλλης ομάδας. Έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και θα γίνει αυτό που πρέπει για να συνεχιστεί η συνεργασία. Ακούγονται διάφορα, βλέπουμε όμως τη δική μας ομάδα».

Για τους Βαλβέρδε και Άντιτς…

«Έχουν συμβόλαια και οφείλουν να είναι στην ομάδα. Αν προκύψει κάτι άλλο θα δούμε».

Για το θέμα του εκπροσώπου στην ΚΟΠ…

«Έχει ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό το θέμα. Έγινε και μια συνάντηση μεταξύ του κ. Σάντη και του κ.  Πουλλαΐδη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ