Πυρετώδεις διεργασίες

Παρά την έντονη δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι, η λέξη «εφησυχασμός» είναι άγνωστη στο φουτσαλικό τμήμα, μιας και καίρια κεφάλαια εξακολουθούν να παραμένουν ανοικτά. Άλλωστε ευθύς εξ αρχής ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και τίποτα δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη.

Γηπεδικό
Η εξεύρεση μιας οικονομικής αλλά και πρακτικής στέγης αποτελεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Ανδρέα Παπαλλή και των συνεργατών του. Αφενός μεν το «Κοινοτικό» ενδεχομένως να μην πληρεί τα κριτήρια της Α’ κατηγορίας, αφετέρου το «Κίτιον» έχει υψηλό κόστος και ήδη αρκετά τμήματα που το εκμεταλλεύονται. Μέση λύση μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χρήση ενός γηπέδου για προπόνηση και άλλου για επίσημα παιχνίδια, ωστόσο αυτό είναι κάτι που συνοδεύεται με αγωνιστικό κόστος για ευνόητους λόγους.

Ρόστερ
Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση εξασφάλισε την υπογραφή τεσσάρων νέων αποκτημάτων, ενώ δαιτηρήθηκε ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς με την ανανέωση εφτά περιπτώσεων. Για προσωπικούς λόγους αποχώρησε μεσοβδόμαδα ο Πανίκος Παναγιώτου , με την προσοχή να στρέφεται στην εξεύρεση ξένων φουτσαλιστών που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Εσωτερική μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί ο Χασάν, στον οποίον πιστεύουν και στηρίζουν πολλά στο φουτσαλικό τμήμα και ο οποίος ανήκει εδώ και ένα χρόνο στο δυναμικό της Ανόρθωσης. Δυστυχώς η γραφειοκρατίας βασιλεύει (και) στο φούτσαλ με αποτέλεσμα ο ελπιδοφόρος φουτσαλιστής να μην μπορούσε να βοηθήσει για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Οικονομικό
Η έκδοση εισητηρίων διαρκείας αποτελεί το πρώτο από μια σειρά μέτρων που θα εξασφαλίσουν στο τμήμα τους οικονομικούς πόρους για τη νέα χρονιά. Σαφέστατα τα έξοδα πολλαπλασιάζονται σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και οι ισορροπίες είναι εύθραστες σε έναν χώρο και μια χρονιά που μπορεί να χαρακτηριστεί μεταβατική για το μέλλον του τμήματος. Η αύξηση της τιμής του εισητηρίου διαρκείας κατά (μόλις) πέντε ευρώ σε σχέση με πέρσι, μαρτυρά ότι κανένας δεν αποσκοπεί στο να κερδοσκοπήσει σε βάρος του τμήματος. Αντιθέτως τα 25 ευρώ μπορούν να θεωρηθούν περισσότερο ως εισφορά παρά ως αγορά εισητηρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ