Παρουσίαση εμφανίσεων Macron (Ζωντανά)

Πραγματοποιείται αυτήν την στιγμή η παρουσία των εμφανίσεων της Ανόρθωσης για την περίοδο 2014-2015. Το anorthosis24.net σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», όπου από πλευράς ποδοσφαιριστών, δίνουν το παρόν τους οι Παναγιώτης Λοϊζίδης και Ανδρέας Μαρκής.

Χρίστος Πουλλαϊδης:

«Η Macron είναι μια μάρκα που ντύνει μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους από το 1991 όπως η Άστον Βίλα, η Νάπολι, η Λάτσιο και η Μονακό. Από φέτος θα ντύνει όλα ανεξαιρέτως τα αγωνιστικά τμήματα της Ανόρθωσης, δηλαδή το ποδόσφαιρο, την πετόσφαιρα και το φούτσαλ, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες».

Ιταλός εκπρόσωπος Macron:

«Σήμερα επισκέφτηκα το μουσείο της Ανόρθωσης και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που η Macron έχει συνάψει συνεργασία με έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Μια ομάδα που ξεκίνησε από την Αμμόχωστο και τώρα αγωνίζεται μακριά από αυτήν. Σαν Macron και σαν διεθνής εταιρία, είναι μεγάλη τιμή για εμάς που μια ομάδα σαν την Ανόρθωση θα φέρει τις στολές μας και ευελπιστούμε ότι είναι η αρχή μια πολύχρονης συνεργασίας».

Κύπριος εκπρόσωπος Macron:

«Μια ομάδα που κατάφερε να βγει στην Ευρώπη ένα χρόνο μετά την εισβολή του 1974, μια ομάδα που αγωνίστηκε απέναντι σε μιαν Τουρκική και πήρε την πρόκριση, η πρώτη Κυπριακή ομάδα που μπήκε στους ομίλους του Champions League, πρέπει να φέρει και τις ανάλογες στολές. Οι καινοτόμες στολές της Macron αντικατοπτρίζουν τους διαχρονικούς στόχους μιας μεγάλης ομάδας σαν την Ανόρθωση».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του σωματείου απάντησε σε ερωτήσεις ποικίλου περιεχομένου.

Για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας με Macron

«Υπογράφηκε συμφωνία για 1 + 2 χρόνια».

Για το ενδιαφέρον για Γεωργιανό ποδοσφαιριστή

«Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε. Ονόματα ακούγονται και θα ακουστούν πολλά, κάποια από αυτά είναι σωστά και κάποια όχι. Τη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με 2 ποδοσφαιριστές».

Για τη θέση του εκπροσώπου στην ΚΟΠ

«Δεν θέλω να μιλήσω για θέματα που δεν αφορούν τη σημερινή παρουσίαση των στολών. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα το μάθετε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ