Να οριοθετηθούν και επίσημα οι στόχοι

Παρατηρώντας τα κατά καιρούς σχόλια του Ανορθωσιάτικου κόσμου, τόσο στο anorthosis24.net αλλά και στα ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης, όσον αφορά τα υποψήφια ονόματα που βγαίνουν προς τα έξω στα πλαίσια της μεταγραφολογίας, αποτυπώνεται μια δυσπιστία και δυσανασχέτηση. Εν μέρει το φαινόμενο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν εκφραστεί από επίσημα χείλη οι στόχοι της φετινής χρονιάς.

Δηλώσεις του τύπου «να μειωθεί ο προϋπολογισμός» ή «να δωθεί χρόνος σε νεαρούς» δεν αποτυπώνουν αγωνιστικά αν στόχος είναι το κύπελλο ή η έξοδος στην Ευρώπη ή η… αποφυγή της διαβάθμισης. Υπάρχει η εντύπωση ότι ακόμη και μετά τα όσα υποφέραμε τα τελευταία χρόνια στην προσπάθειά μας να σηκώσουμε όπως-όπως κάποιο τρόπαιο, υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει τον πρωταθλητισμό στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Είναι σεβαστό, ακόμα και επιθυμητό ότι ο Φαν Λέουβεν έχει θέσει ένα μακροχρόνιο πλάνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ωστόσο υπάρχει και ο Ανορθωσιάτης που θέλει να ακούσει επί λέξη ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι στις προτεραιότητες. Μέχρι τότε θα προκαλείται αναίτια και ανούσια αναστάτωση, από αυτήν που ο Ανορθωσιάτης έχει κάνει «μόδα» τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ