Μήτρου: «Δύσκολη περίπτωση ο Σνο»

Στο ραδιόφωνο του Supersport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις τοποθετήσεις του το οργανικό στέλεχος της “Μεγάλης Κυρίας”, επικεντρώθηκε στα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Για την περίπτωση του Σνο δήλωσε πως είναι μια δύσκολη περίπτωση ενώ ανέφερε πως το μειωμένο μπάτζετ έχει και τις δυσκολίες του. Τέλος εκφράστηκε η αισιοδοξία πως θα κτιστεί μια καλή ομάδα για την επόμενη χρονιά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρου:

«Αν είναι εβδομάδα γνωστοποιήσεων θα ξεκαθαρίσει. Έρχονται αύριο οι κ. Πάους και Φαν Λέουβεν και θα συνεχίσουν την δουλειά στην Κύπρο

**«Ένα μειωμένο μπάτζετ φέρνει δυσκολίες όμως δεν βλέπω ιδιαίτερες δυσκολίες. Δεν βιαζόμαστε να κλείσουμε κάποιους παίκτες καθώς αν έχουμε λίγη υπομονή μπορούμε να βρούμε σε καλύτερη τιμή».

Για τον Σνο…
«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, είναι μια δύσκολη περίπτωση και θα δούμε τις εξελίξεις»

**«Ο κ. Λέουβεν θέλει να παίρνει παίκτες τους οποίους γνωρίζει. Είναι φυσιολογικό ότι ένα μεγάλο ,μέρος των στόχων θα προέρχεται από την Ολλανδία. Με κάποιους είναι σε επαφές οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν προχωρημένες. Οι δυσκολίες στον προγραμματισμό είναι για το γεγονός ότι η ομάδα θα χτιστεί σχεδόν από το μηδέν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα».

**«Οι πλείστοι νεαροί Κύπριοι θα συνεχίσουν, διάθεση υπάρχει, όρεξη για δουλειά υπάρχει και είναι η ευκαιρία τους να δείξουν τι αξίζουν. Με τους Σιέλη και Αβραάμ γίνονται συζητήσεις και όταν έρθει ο κ. Λέουβεν θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες συζητήσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ