Μαρίνος Μήτρου: Σύντομα οι ανακοινώσεις

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνου Μήτρου στον Super ΣΠΟΡ.

«Υπάρχει πλειάδα παικτών που είναι στα πλάνα των κυρίων Λέουβεν και Πάους. Όταν υπάρξουν εξελίξεις που πιστεύω ότι θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθούν. Μόνο όταν έχουμε κάτι επίσημο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου.

**«Μας το είπε από την αρχή ο κ. Λέουβεν ότι προτιμά παίκτες τους οποίους γνωρίζει, είτε συνεργάστηκε μαζί τους, είτε τους ξέρει. Πήγε στο EliteRound στην Ελβετία ο κ. Λέουβεν, μια ομάδα που συμμετείχε ήταν η Γεωργία και είδε ποδοσφαιριστές από αυτή την ομάδα».

**«Η Ανόρθωση έχει έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό το οποίο πρέπει να ακολουθήσει πιστά. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή καθώς η υπομονή μπορεί να φέρει και καλύτερες… τιμές. Δεν βιαζόμαστε, αυτό το αντιλαμβάνονται οι στόχοι και ίσως γίνουν πιο διαλλακτικοί στις διαπραγματεύσεις».

Για την περίπτωση του Νέμεθ…
«Έχει προταθεί ο Νέμεθ και εξετάζεται η περίπτωση του».

Για τους Μάκο και Άντιτς που δεσμεύονται με συμβόλαιο…
«Κάποια συμβόλαια θα πρέπει να τύχουν κάποιας αναπροσαρμογής. Πρέπει να επιδείξουμε όλοι καλή θέληση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι παίκτες είναι σε διακοπές και η όποια φημολογία αναπτύσσεται δεν έχει σημασία καθώς δεν θα υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα. Οποιοσδήποτε εργαζόμενος ακούει για μείωση απολαβών δεν είναι το καλύτερο του όμως όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους».

Για την περίπτωση Γκονζάλο Γκαρσία…
«Επέστρεψε στην Μακάμπι. Είναι μια περίπτωση που θα πάρει περισσότερο χρόνο. Αν δεν τον θέλει η Μακάμπι δεν θα αφήσει αδιάφορη την Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ