Ιράκλι ο αντί-Ντοπρασίνοβιτς;

Η συλλογή πληροφοριών για τον Ιράκλι Μαϊσουράτζε ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη λόγω απουσίας παραστάσεων σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε σημείο που δεν ήταν ξεκάθαρα τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων παρουσιάζει τον Γεωργιανό ως κεντρικό μέσο, χωρίς όμως ιδιαίτερη αναφορά σε τυχόν οργανωτικά ή ανασταλτικά καθήκοντα. Φως στην υπόθεση έριξε σήμερα ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Φαν Λέουβεν, ο οποίος ανέφερε ότι το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι εξάρι, δηλαδή αμυντικός μέσος.

Έχοντας υπόψην τα παραπάνω, ο Γεωργιανός θα έχει δύσκολο έργο στην προσπάθειά του να κάνει τη διαφορά στην στοιχειωμένη, εδώ και μια εξαετία, θέση του ανασταλτικού μέσου, στην οποία νοσταλγούμε ακόμη την προσωπικότητα του Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς. Νταν Αλέξα, Στάνισλαβ Αγγέλοφ, Γιώργος Μακρής και Νάτσο Γκαρσία, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που παρέλασαν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ωστόσο κανένας δεν κατάφερε να αποτελέσει το στυλοβάτη της μεσαία γραμμής.

Η ουσία είναι ότι ο Ιράκλι Μαϊσουράτζε αποτελεί ένα από τα πολλά στοιχήματα τα οποία, νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές, θα κληθούν να κερδίσουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ