Οι πέντε κινήσεις των Ολλανδών

Πέντε κινήσεις απομένουν στον Τεντ Φαν Λέουβεν και τον Άντρε Πάους για να συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας μας, μια βδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Οι Ολλανδοί έχουν για την ώρα στη διάθεσή τους τέσσερις από τους πέντε ξένους που δικαιούνται. Οι Βέγκα, Μαΐσουράτζε Αμπουρχάνια και Νούχου κρατούν τις τέσσερις θέσεις και μένει άλλη μια θέση ξένου. Ο Λέουβεν είχε στο στόχαστρο τον Γεωργιανό Παπουνασβίλι αλλά η μεταγραγραφή δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί. Εάν θα προχωρήσει σε συμπλήρωση των θέσεων των ξένων από τώρα ή θα αφήσει μια ανοιχτή για αργότερα, θα φανεί σύντομα.

Στους Κοινοτικούς δεν έχει γίνει ακόμα καμιά κίνηση. Βαλβέρδ, Άντιτς, Κάλβο και Μάκος κρατάνε τέσσερις θέσεις και ακόμα μια είναι καπαρωμένη από τον Τζέισον Δημητρίου που αγωνίζεται ως Κοινοτικός, σύνολο πέντε. Ο Ολλανδός Τεχνικός Διευθυντής “φυλάει” μια θέση για τον Γκαρσία που θα τον περιμένει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Μακάμπι, άρα του μένει χώρος για τέσσερις κινήσεις κοινοτικών. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει κάποια αποχώρηση ή αποχωρήσεις και να γίνει αντίστοιχα η κίνηση για κάλυψή της.

Ο νεαρός Τέκια θα εγγραφεί ουσιαστικά ως Κύπριος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ