Η ουσία της ανακοίνωσης Λέουβεν

Μπορεί ο πρωτότυπος τρόπος επικοινωνίας του Φαν Λέουβεν με το Ανορθωσιάτικο κοινό να έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, ωστόσο από τη χθεσινή ανακοίνωση προκύπτει ένα σημαντικό αγωνιστικό δεδομένο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Ολλανδός σκιαγράφησε την τετράδα που θα καλύψει τα άκρα της αμυντικής γραμμής την προσεχή περίοδο.

Ο Φαν Λέουβεν ανέφερε επί λέξει ότι οι Δημητρίου-Λοϊζίδης θα αποτελέσουν το δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας και οι Νούχου-Λαϊφης την αντίστοιχη στο αριστερό, με κύριο στοιχείο τη νεανικότητα. Πιστός στις εξαγγελίες του για συγκρότηση μιας ομάδας με προοπτική, ο νέος τεχνικός διευθυντής έφερε στην ομάδα ένα 23χρονο ποδοσφαιριστή τον οποίο φαίνεται να περιβάλλει με ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, φαίνεται ότι οι Άντιτς και Σιέλης αν και εφόσον φορούν τα κυανόλευκα και την νέα χρονιά, δεν υπολογίζονται για τα άκρα, αλλά (ενδεχομένως) για το κέντρο της άμυνας. Μια από τα ίδια και για τον Ανδρέα Αβραάμ ο οποίος πρόσφατα υπόγραψε επέκταση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ