Γρηγόρης Μάκος «Θέλω να μείνω στην Ανόρθωση»

Δηλώσεις παρέθεσε στην εφημερίδα σουπερ σπορ ο Γρηγόρης Μάκος ο οποίος ανέφερε ότι θέλει να παραμείνει στην Ανόρθωση και την επόμενη χρονιά για την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο όπως τόνισε. Σε ερώτηση αν του είχε προταθεί ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές ανέφερε ότι για τα θέματα αυτά υπεύθυνος είναι ο μάνατζερ του. Το όλο σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει με  την επιστροφή του την Δευτέρα 29/06.

Οι τοποθετήσεις του Ελλαδίτη αμυντικού μέσου:
«Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Μαζί μου προσωπικά δεν μίλησε κάποιος από πλευράς της διοίκησης. Είμαι διακοπές και αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Ανόρθωση.

Ποτέ δεν εξέφρασα την πρόθεση να αποχωρήσω και ούτε είπα έχω κάποιο πρόβλημα. Αντιλαμβάνεστε ότι σε μια περίοδο μεταγραφών δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος για το τι θα γίνει. Εγώ θα επιστρέψω στην Κύπρο τη Δευτέρα και θέλω να μείνω στην ομάδα. Θα μιλήσω με τους ανθρώπους της διοίκησης και θα δούμε αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα».

Το μπαλάκι στην διοίκηση λοιπόν ρίχνει ο Γρηγόρης Μάκος.  Αποκρυπτογραφώντας τις δηλώσεις του βλέπουμε ότι θα παραμείνει αμετακίνητος σε ότι αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις. Για το θέμα Μάκου οι χειρισμοί θα πρέπει να είναι πολύ λεπτοί και ελεγμένοι από τους νομικούς της Ανόρθωσης. Είτε αυτοί αφορούν ανανέωση του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές είτε διακοπή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ