Ανανεώνουμε το ραντεβού στο παρκέ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας, της Ανόρθωσης στο φούτσαλ. Η Ανόρθωση μετά από δύο χρόνια ζωής, ανέβηκε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας και ευελπιστεί πέραν του να παραμείνει εκεί, να καταστεί πρωταγωνίστρια. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει δίχως τη συμβολή του τεράστιου κόσμου της Ανόρθωσης. Για αυτό τον σκοπό τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται μόλις 25 ευρώ. Στηρίζουμε το φούτσαλ! Στηρίζουμε την Ανόρθωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tο τμήμα φούτσαλ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει ότι από σήμερα έχει ξεκινήσει η προπώληση των καρτών διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015!

Οι κάρτες διαρκείας έχουν κοστολογηθεί στην τιμή των €25 και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας καθώς και τους αγώνες κυπέλλου μέχρι την ημιτελική φάση.

Ενημερωτικά, η ελάχιστη τιμή των εισιτηρίων για τους αγώνες φούτσαλ έχει κοστολογηθεί από την ΚΟΠ στα €5 ανά παιχνίδι. Αυτό, καθιστά την τιμή της κάρτας διαρκείας ιδιαίτερα ελκυστική, αφού οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν δέκα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα πληρώσουν σε μεμονομένα εισιτήρια τουλάχιστον τα διπλάσια!

Το τμήμα φούτσαλ χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της ομάδας για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και την καθιέρωση της Ανόρθωσης και στο φούτσαλ. Δίνουμε ραντεβού στο παρκέ στηρίζουμε τον Φοίνικα και στο φούτσαλ.

Για να αποκτήσετε την δική σας κάρτα διαρκείας επικοινωνήστε στο 97780533 ή στην μπουτίκ της Ανόρθωσης στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ