Αναμένοντας την υπογραφή του Steve Borg

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πάνου Λάρκου στο Protathlima.com, η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Μαλτέζου αμυντικού, Steve Borg. Ο Borg είναι γνώριμος τόσο του Φαν Λίουεν όσο και του Πάους, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα της Βαλέτας, εκεί όπου εργάστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2014 οι δύο Ολλανδοί της Ανόρθωσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Μαλτέζο κεντρικό αμυντικό, απεστάλη συμβόλαιο και στην Ανόρθωση περιμένουν την υπογραφή του για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Μαλτέζος αμυντικός είναι 26 χρονών και θεωρείται ένα από τους καλύτερους αμυντικούς της Μάλτας. Επιπρόσθετα ο Borg φημίζεται για τις μακρινές εκτελέσεις στα πλάγια άουτ που εκτελεί. Τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος τη φόρεσε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2011.

Η μέχρι τώρα καριέρα του Μποργκ σημαδεύτηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, τον Νοέμβριο του 2011. Η πορεία αποθεραπείας του ήταν επεισοδιακή, καθώς μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση, υπέστη λοίμωξη ενώ στην πορεία απεδείχθη πως είχε ακόμη ένα χόνδρο τραυματισμένο με απόρροια να υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στη Σικελία. Συνολικά ο τραυματισμός αυτός τον κράτησε εκτός για ένα χρόνο.

Τέλος σύμφωνα με δημοσίευμα της Timesofmalta στις 03/05 ο Borg ανανέωσε τη συνεργασία του για πέντε χρόνια με την ομάδα της Βαλέτας, οπότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εάν χρειαστεί η ομάδα μας να πληρώσει αποζημίωση στους Μαλτέζους για να αποκτήσει τον Borg.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ