Το ξεσκαρτάρισμα και η ανάγκη ανανέωσης της «περιέργειας» του κοινού

Αυτό που συμβαίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Ανόρθωση έχει τα καλά και τα στραβά του.

Πρώτα απ όλα, κάποιες ενέργειες μόνο ως μάννα εξ ουρανού θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν για τη διοίκηση. Της δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να στήσει ομάδα χωρίς συμβόλαια που πονάνε και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεπερνώντας τις λαϊκίστικες θέσης υστερίας που έχουν μερικοί. Η Ανόρθωση δεν αξίζει αυτής της συμπεριφοράς.

Αντιλαμβάνομαι τη λογική Λέουβεν, που θέλει να κρατήσει παίκτες από το ρόστερ που ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, αλλά σε αυτή τη φάση προέχει για την Ανόρθωση να ικανοποιήσει το κοινό της, ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ομάδας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της ομάδας που ούτε πάγκο δεν πρέπει να είναι.

Εγώ αυτό που ξεκάθαρα πιστεύω, είναι πως δεν πρέπει να κυνηγήσει επιλογές «ξαναζεσταμένο φαγητό», γιατί εκτός από την ανάγκη που έχει η ομάδα, υπάρχει και η ανάγκη του κοινού για κάτι νέο, φρέσκο, που θα κινήσει την περιέργεια ευχάριστα. Νομίζω πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση  να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια που την βαραίνουν κοροϊδευτικά, και του χρόνου τέτοιο καιρό να είναι σχετικά άνετη στην όλη διαδικασία.

Από εκεί και πέρα θα αναμένουμε τις εξελίξεις με το θέμα προπονητή. Ο Πουλλαΐδης φαίνεται να κρατά σιγή ιχθύος, να έχει αφήσει τον Λέουβεν να αναλάβει προσωπικά το θέμα και να επικεντρώνεται στα της εταιρείας. Μέχρι την ανακοίνωση προπονητή πρέπει να αναμένουμε.

Κλείνοντας, η Ανόρθωση θα επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος μόνο με την στήριξη του κόσμου. Με 200 άτομα στο «ΠΑΠ» δεν γίνεται δουλειά και πρέπει σύντομα να κατανοήσουμε όλοι ανεξαιρέτως ότι χωρίς τον κόσμο, η ομάδα χάνει τεράστια δυναμική.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ