Το συμβόλαιο του Σιέλη και η Ανόρθωση που μικραίνει

Ο Σιέλης επί ημερών Νίκου Κωστένογλου θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Στην προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια έμεινε εκτός ενδεκάδας, γεγονός που γέμισε αρκετό κόσμο με ερωτηματικά. Ο λόγος που ο Σιέλης έμεινε εκτός ενδεκάδας ήταν καθαρά οικονομικός. Αιτία ένας όρος στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που προνοεί μπόνους 15.000 ευρώ στην περίπτωση που αυτός συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν πολλά πράγματα που προκαλούν περιέργεια και ερωτηματικά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να πληρωθούν έτσι μπόνους γιατί δεν βρίσκεται μια συναινετική λύση με τον ποδοσφαιριστή; Είναι καλύτερο να τον κρατήσεις τέσσερις αγωνιστικές μακρυά από την ενεργό δράση; Τόσο τον σέβεσαι ή τόσο τον υπολογίζεις για το μέλλον; Επίσης γιατί μπαίνουν τέτοιοι όροι στο συμβόλαιο; Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Σιέλη υπογράφτηκε το Σεπτέμβριο του 2011, λίγες μέρες μετά που ανέλαβε πρόεδρος ο Σάββας Κάκος.

Σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές καθιστούν το σωματείο παντελώς αφερέγγυο και αναξιόπιστο προς το προσωπικό του και καθόλου ελκυστικό προς τρίτους. Δυστυχώς το σωματείο μας και η ωραία μας Ανόρθωση δεν μικραίνει μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ