Τι σημαίνει η παραμονή Κάλβο

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόνι Κάλβο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τις απόψεις να διείστανται όσον αφορά το κατά πόσο χωρά στα πλάνα της νέας χρονιάς. Ο Ισπανός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν με το ενάμιση πόδι εκτός «Αντώνης Παπαδόπουλος», εντούτοις ήταν ένας από τους τρείς στους οποίους προτάθηκε ανανέωση και ο μοναδικός που αποδέκτηκε.

Με μια απλοϊκή προσέγγιση, ο Κάλβο που είδαμε στα πρώτα παιχνίδια προ διετίας, αποτελεί πολυτέλεια για τα Κυπριακά δεδομένα. Υπενθυμίζουμε ότι η απουσία του στον επαναληπτικό με την Ντίλα Γκόρι ήταν καθοριστική σε σημείο που να συγκαταλέγεται στους βασικούς λόγους του αποκλεισμού. Ταυτόχρονα όμως η απουσία του αυτή καθ’ αυτή μας οδηγεί σε ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που είναι η «έφεσή» του στους τραυματισμούς.

Στην νέα Ανόρθωση των χίλιων μύριων οικονομικών προβλημάτων, κάθε ποδοσφαιριστής οφείλει να «βγάζει» και το τελευταίο ευρώ το οποίο επενδύει σε αυτόν το σωματείο οπότε το γεγονός ότι ο Ισπανός προβλέπεται να απουσιάζει σε πολλούς αγώνες, δεν είναι ενθαρρυντικό. Από την άλλη δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, οπότε αν ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε δραστική μείωση των απολαβών του, τότε το κεφάλαιο «απόσβεση» είναι συζητήσιμο.

Συνοψίζοντας, ο Κάλβο στην μέρα του μπορεί να εκθέσει οποιανδήποτε άμυνα, μοιράζοντας τις ασσίστ που μας συνήθισε την τελευταία διετία. Από την άλλη ένα ποδοσφαιριστής εύθραστος σωματικά και ψυχολογικά αποτελεί στοίχημα, από αυτά που υπό κανονικές συνθήκες απαγορεύονται ρητά στο νέο μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει το σωματείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ