Στο στόχαστρο ο Σνο

Στο στόχαστρο του Τεντ Φαν Λέουβεν φαίνεται να είναι ο Ολλανδός αμυντικός μεσός Εβάντρο Σνο. Ο 27χρονος με ρίζες από το Σούριναμ μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος αλλά και να καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Η περίπτωση του μελετάται, ωστόσο οι πιθανότητες για να κλείσει στην Ανόρθωση είναι μοιρασμένες.

Η καριέρα του

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φέγιερνοντ και Μπρέντα. Το 2006 μεταγράφηκε στη Σέλτικ, στη Γλασκόβη παρέμεινε για δύο χρόνια προτού μεταγραφεί στον Άγιαξ. Στον Αίαντα δεν «έπιασε» και έτσι την επόμενη χρονιά παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπρίστολ Σίτυ και την μεθεπόμενη στη Βάλβινγκ. Το 2012/13 αγωνίστηκε στην Μπρέντα ενώ τη φετινή χρονιά την σπατάλησε αγωνιζόμενος και πάλι στη Βάλβινγκ.
sno-career

Δύο καρδιακές προσβολές στο ενεργητικό του

Το αξιοσημείωτο στην καριέρα του Σνο, σύμφωνα με την dailymail.co.uk είναι πως μέχρι στιγμής υπέστη 2 ελαφρές καρδιακές προσβολές εντός γηπέδου. Η πρώτη τον Σεπτέμβριο του 2010 αγωνιζόμενος με την εφεδρική ομάδα του Άγιαξ, η δεύτερη δύο χρόνια αργότερα με τη φανέλα της Μπρέντα.

sno-attack

Το ναυάγιο με την Τζένοα

Το καλοκαίρι του 2011 βρέθηκε ένα βήμα πριν από τα σαλόνια του campionato, καθώς τα είχε βρει σε όλα με την Τζένοα και ήταν έτοιμος να γίνει Γενοβέζος. Ωστόσο απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις και έτσι η προδιαγραφόμενη μεταγραφή του οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Διεθνής με U-21 και U-23

Την φανέλα των Οράνιε ο Σνο την φόρεσε ως μέλος της Εθνικής κάτω των 21. Επίσης με το εθνόσημο στο στήθος συμμετείχε και στο Ολυμπιακό τουρνούα του Πεκίνου το 2008.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ