Ο συνδετικός κρίκος διοίκησης-τεχνικού διευθυντή

Η απόκτηση τεχνικού διευθυντή και η ανάθεση στον Ολλανδό της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος αποτελεί μια καινοτομία την οποία ο Ανορθωσιάτικος κόσμος επιζητούσε εδώ και καιρό. Αν βάλουμε στην εξίσωση και την κατάργηση της περιβόητης «επιτροπής προγραμματισμού», τότε τα δεδομένα είναι ακόμη καλύτερα με την άποψη ότι δεν θα παρατηρηθεί λαμβάνονται αποφάσεις για αγωνιστικά ζητήματα από άσχετους με το αντικείμενο.

Αυτό που θα πρέπει να διαλευκανθεί είναι το ποιος θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τεχνικού διευθυντή και διοίκησης, ή αν ο Ολλανδός θα έχει απευθείας επαφή με τον πρόεδρο του σωματείου. Το ερώτημα αυτό ενδεχομένως να μην απασχολεί τον κόσμο, ωστόσο ο υποφαινόμενος θεωρεί ότι είναι σημαντικό να δωθεί μια απάντηση ούτως ώστε να διαλυθούν οι όποιες σκιές επί του θέματος. Θα είναι αδιανόητο να δαπανηθούν χρήματα για αυτό το νέο project και στο τέλος να χαθούμε στην… μετάφραση ή τα όσα επιθυμεί ο τεχνικός διευθυντής να μεταφέρονται στα ανώτερα κλιμάκια με μισόλογα ή τροποποιημένα.

Η Ανόρθωση παίζει ένα από τα τελευταία αν όχι το τελευταίο χαρτί για την οικονομική και αγωνιστική της αναστήλωση και δεν θα πρέπει να αφήνονται ούτε σκοτεινά σημεία, ούτε διεργασίες να αιωρούνται. Άλλωστε μια από τις προτεραιότητες του Χρίστου Πουλλαΐδη την οποία επικροτούμε είναι το ότι ο καθένας ενεργεί μέχρι εκεί που φτάνουν οι αρμοδιότητές του.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ