ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

Πώς να σας αποκαλέσω ρε; Και με το που θα ασχοληθώ μαζί σας, πολύ είναι και περισσεύει! Γραφώ σβήνω, γραφώ σβήνω και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με τους ξεφτιλισμένους.

Εμείς ρε ξέφτιλες κοιμόμαστε με την εικόνα της Παναγίας δίπλα μας, και την φωτογραφία της Ανόρθωσης. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να την ντροπιάζετε; Από πότε εσείς έχετε το δικαίωμα να κοροϊδεύετε το όνομα, την Iστορία, και τον κόσμο, του πιο ιστορικού σωματείου στην Κύπρο; Ρε ξεφτίλες μας κόψατε το γήπεδο από τον Δεκέμβρη το καταλάβατε; Με ποιο δικαίωμα ρε χαμένοι; Και το χειρότερο είναι ότι οι μικροί, παίρνουν άσχημα παραδείγματα από αυτούς που μέχρι πριν καιρό αποτελούσαν υπόδειγμα ομάδας.

Το να ρίχνουμε ευθύνες μόνο στους παίκτες όμως δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Αυτοί δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι αλλά κάποιοι τους έφεραν. Ποιοι; Με ποια προσόντα, και με ποιες γνώσεις πήρατε αποφάσεις, για το ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει; Υπήρχε κάποιος με ποδοσφαιρικές γνώσεις, από αυτή την περιβόητη επιτροπή προγραμματισμού; Δεν χρειάζεται να απαντήσει κάνεις. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Δεν αντέχει ρε ο οργανισμός μας άλλες αηδίες. Εσείς ξεπεράσατε κάθε όριο. Αφήσαμε τον κάθε άχρηστο να γεμίσει την ομάδα παλτά και όλοι μαζί, να ασελγείτε στο όνομα της Ανόρθωσις. Έκαναν την Ανόρθωση μαγαζάκι, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν κάθε προσωπική τους φιλοδοξία, και ορισμένοι από αυτούς έχουν τα μούτρα να είναι ακόμη εκεί. Υπάρχει ένας ψυχολόγος που να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει;

Πρόεδρε, έχουμε φτάσει στον πάτο και αυτό είναι δεδομένο. Δυστυχώς η ευτυχώς, εσύ και οι συνεργάτες σου έχετε την τελευταία ευκαιρία να αναγεννήσετε τον Φοίνικα. Σε εσάς εμπιστεύεται ο κάθε Αμμοχωστιανός άρρωστος Ανορθωσιάτης, τις τύχες της ομάδας. Εμείς να ξέρεις θα είμαστε δίπλα σου στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλεις την νέα χρονιά.

Καταλήγοντας όμως κύριε Πουλλαίδη πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να «κοπούν κεφάλια» για τους υπαίτιους του σημερινού εκτρώματος που θέλει να ονομάζεται Ανόρθωση. Κάποιοι πρέπει να διαγράφουν δια παντώς από μέλη και να μην ξαναπεράσουν ούτε έξω από το γήπεδο. Η υπομονή τελείωσε και το ποτήρι ξεχείλισε.

ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ